Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu, atac DUR la actualul guvern in contextul incidentelor de la marsul unionist: Ciolos, cat de slugi puteti fi voi? Adunatura de ticalosi si tradatori de tara!

B1 B1,
Basescu, atac DUR la actualul guvern in contextul incidentelor de la marsul unionist: Ciolos, cat de slugi puteti fi voi? Adunatura de ticalosi si tradatori de tara!

Traian Basescu a adus critici dure actualului guvern al Romaniei in contextul mitingului unionist de pe Calea Victoriei. in aceasta dupa amiaza peste 1000 de oameni s-au adunat in Piata Vi. continuă pe B1

Basescu, critici dure fata de actualul guvern in contextul incidentelor de la marsul unionist: Ciolos, cat de slugi puteti fi voi? Adunatura de ticalosi si tradatori de tara!

Traian Basescu a adus critici dure actualului guvern al Romaniei in contextul mitingului unionist de pe Calea Victoriei. in aceasta dupa amiaza peste 1000 de oameni s-au adunat in Piata Vi.

O greseala politica imensa. Traian Basescu critica dur incidentele de la marsul unionistilor: Este un mesaj extrem de bun pentru Igor Dodon si antiuniosti (VIDEO)

Traian Basescu a intervenit telefonic pentru B1TV pe subiectul incidentelor de la marsul pentru unirea Basarabiei cu Republica Moldova. Fostul presedinte a fost extrem de critic la adresa jandarmilor si a precizat c.

Asteptam un raspuns de la clasa politica, nu jandarmi si bate. Liderul unionistilor George Simion, mesaj dur pentru guvern: Vom sta in Piata Universitatii pana premierul Ciolos o sa discute cu noi (VIDEO)

Liderul plaformei unioniste Actiunea 2012, George Simion, a avut un mesaj dur pentru premierul Dacian Ciolos si clasa politica romaneasca dupa ce a iesit de la Sectia de Politie 4 unde a fost amendat.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )