Libnet.ro
UNICEF

05:45

Basescu, atac la Iohannis si Ponta in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Antena3 Antena3,
Basescu, atac la Iohannis si Ponta in cazul romanului rapit in Burkina Faso

Traian Basescu sare din nou la atac. De data aceasta, la presedintele Klaus Iohannis si la premierul Victor Ponta. in cel mai recent mesaj publicat pe Facebook, fostul presedinte sustine ca nimeni nu. continuă pe Antena3

Traian Basescu, critici dure in cazul romanului rapit in Burkina Faso: in capul mesei trebuie sa fie ori presedintele, ori premierul. Mare ghinion ca ambii sunt in vacanta

Fostul presedinte Traian Basescu a scris pe pagina personala de Facebook despre cazul romanului rapit, Iulian Ghergut, de o grupare radicala in Burkina Faso, spunand ca orice stat democratic ar trebui sa.

Basescu, critici privind gestionarea crizei romanului rapit in Burkina Faso: Pacat, Iohannis si Ponta sunt in vacanta

Presedintele Traian Basescu a criticat, pe contul sau de Facebook, felul in care au gestionat autoritatile rapirea cetateanului roman in Burkina Faso.

Armatele americana si franceza ofera spijin pentru cautarea romanului rapit

Romanul rapit sambata de la mina de mangan din Burkina Faso este cautat si cu sprijinul armatelor americana si franceza, a anuntat miercuri ministrul Securitatii, dupa ce un militar de rang inalt a anuntat marti ca romanul a fost dus in nordul Mali, relateaza VOA online.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2216 seconds )