Libnet.ro
UNICEF

15:15

Basescu: Pe atmosfera care s-a creat, procurorul general ar trebui sa demisioneze

Adevărul Adevărul,
Basescu: Pe atmosfera care s-a creat, procurorul general ar trebui sa demisioneze

Fostul sef al statului Traian Basescu considera ca pe fondul atmosfereu care s-a creat, procurorul general al Romaniei, Augustin Lazar, trebuie sa demisioneze, iar daca nu va face acest gest, atunci presedintele Klaus Iohannis trebuie sa il elibereze din functie. continuă pe Adevărul

Tariceanu cere iar revocarea lui Lazar. Liderul ALDE il compara pe procurorul general cu eroul comunist Vasile Roaita

Calin Popescu Tariceanu continua sa ceara revocarea procurorului general, liderul ALDE comparandu-l pe procurorul general, intr-o postare pe Facebook, cu Vasile Roaita.

Basescu, despre Lazar: Pe atmosfera care s-a creat ar trebui sa demisioneze sau sa-l revoce Iohannis

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca, desi nu exista documente despre implicarea lui Augustin Lazar in persecutarea disidentului Iulius Filip, el ar trebui sa demisioneze din functia de procuror general sau Klaus Iohannis sa il revoce, ca sa asigure continuitatea condamnarii comunismului.

Traian Basescu, in scandalul in care este implicat Augustin Lazar: Procurorul General ar trebui sa demisioneze singur. Daca nu, presedintele sa il elibereze din functie

Traian Basescu intervine in scandalul in care este implicat Augustin Lazar, Procurorul General al Romaniei. Fostul sef de stat considera ca pe fondul atmosferei care s-a creat, Lazar ar trebui sa.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )