Libnet.ro
UNICEF

05:15

Basescu, catre autoritati: Atentie cu regionalizarea, tara noastra se poate transforma intr-un stat federal

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu, catre autoritati: Atentie cu regionalizarea, tara noastra se poate transforma intr-un stat federal

Traian Basescu a subliniat, astazi, in cadrul unei emisiuni televizate, ca planul de regionalizare trebuie tratat cu multa grija, deoarece este posibil ca tara noastra sa se transforme intr-un stat federal. continuă pe Ziarul Bursa

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra

Pilotii de elita ai Romaniei au facut spectacol la primul raliu aviatic din tara noastra. Concursul s-a desfasurat la Banesti, Prahova, pe un traseu istoric de exceptie si a fost organizat de iacarii.

FOTOGALERIE Aparitii neobisnuite pe cerul din Romania. Au fost descoperite trei specii de pasari disparute din tara noastra

In ultimele luni, Romania a avut parte de niste oaspeti mai putin obisnuiti. Este vorba despre cateva specii foarte rare de pasaricare au disparut de multi ani din tara noastra - vulturul sur, vulturul hoitar, ielcovanul si acvila de camp. Zburatoarele au fost descoperite si fotografiate de specialistii de la Societatea Ornitologica Romana SOR. Da click pe FOTOGALERIE pentru a vedea cum arata zburatoarele.

Comisarul european Johannes Hahn, in vizita in tara noastra

Comisarul european pentru politica regionala, Johannes Hahn, va efectua maine o vizita oficiala in tara noastra, la Magurele, Calafat, si in Capitala, conform unui comunicat de presa remis redactiei.

Dragnea: Daca nu facem regionalizarea, tara asta nu are sanse sa se modernizeze.

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca regionalizarea nu este un moft, iar daca acest proces nu va avea loc, Romania nu are sanse sa se modernizeze si sa se dezvolte echilibrat, informeaza Mediafax. Liviu Dragnea a declarat, joi, intr-o conferinta de presa sustinuta la Constanta, ca regionalizarea nu este un moft, ci trebuie facuta pentru ca Romania sa se dezvolte echilibrat, iar fiecare cetatean sa aiba acces la un nivel minim de civilizatie. Nu facem regiunele pentru ca avem noi .

Tara noastra nu aproba proiectul de revizuire a Directivei pe tutun

Autoritatile noastre nu sunt de acord cu propunerile facute la nivelul CE pentru revizuirea Directivei pe tutun, potrivit documentului care exprima pozitia de tara fata de acest proiect.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )