Libnet.ro
UNICEF

07:00

Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

România Liberă România Liberă,
Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane, Rogozin fiind una dintre aceste persoane. continuă pe România Liberă

Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane, Rogozin fiind una dintre aceste persoane.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, in legatura cu restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum interpreteaza restrictiile puse unor persoane. Rogozin figureaza pe lista oficialilor rusi de rang inalt supusi sanctiunilor internationale restrictii de calatorie) dupa implicarea sa in anexarea Crimeei de catre Rusia.

Traian Basescu: Cei ce au luat decizia legat de Rogozin cred ca stiu ce fac, cum interpreteaza restrictiile (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, despre restrictia intrarii vicepremierului rus Dmitri Rogozin in spatiul aerian romanesc, ca el crede ca cei care au luat decizia stiu ce fac si cum .

Basescu: Cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in Parlamentul European au ca obiectiv salariul de europarlamentar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca cei mai multi dintre cei care vor sa mearga in PE au ca obiectiv salariul de europarlamentar, iar despre cei care se lauda ca au avut initiative a spus ca este usor sa ai o mie de interventii, dar e mai bine sa fii parte a unui proiect.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )