Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu cere reexaminarea legii privind achizitionarea de spatiu publicitar televizat.

România Liberă România Liberă,
Basescu cere reexaminarea legii privind achizitionarea de spatiu publicitar televizat.

Seful statului cere reexaminarea legii care stabileste ca achizitionarea de spatiu publicitar televizat nu poate fi facuta de un intermediar decat in numele si pe seama beneficiarului final, informeaza Mediafax. Traian Basescu a afirmat ca OUG este o ingerinta nejustificata in activitatea comerciala a radiodifuzorilor. Presedintele a semnat marti, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 25/2013 pentru modificarea si . continuă pe România Liberă

Basescu cere reexaminarea unei legi privind accizele la bauturi fermentate linistite.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea unei legi de aprobare a OUG care reduce accizele pentru bauturi fermentate linistite altele decat bere si vinuri - cidru de mere si de pere, pentru hidromel obtinut prin fermentarea unei solutii de miere in apa si pentru bauturi fermentate spumoase, informeaza Mediafax. Presedintele Basescu a semnat, marti, cererea de reexaminare asupra Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 117/2010 pentru modificarea si completarea Legii .

Presedintele Traian Basescu a cerut reexaminarea Legii achizitiilor publice invocand necesitatea sistematizarii legislatiei

Presedintele Traian Basescu a cerut, marti, reexaminarea Legii privind aprobarea Ordonantei de Urgenta privind atribuirea contractelor de achizitie publica, a contractelor de concesiune de lucrari publice si a.

Presedintele solicita reexaminarea legii care reglementeaza achizitionarea de spatiu publicitar televizat

Seful statului solicita reexaminarea legii care stabileste ca achizitionarea de spatiu publicitar televizat nu poate fi facuta de un intermediar decat in numele si pe seama beneficiarului final, presedintele spunand ca OUG este o ingerinta nejustificata in activitatea comerciala a radiodifuzorilor, potrivit unui comunicat publicat de Administratia Prezidentiala.

Basescu respinge o OUG privind contractele de achizitie publica.

Presedintele Traian Basescu cere reexaminarea unei legi pentru modificarea si completarea unei OUG privind contractele de achizitie publica si a precizat ca multe articole au fost modificate prin alte legi, iar Ordonanta in sine a fost abrogata prin alte acte normative, transmite Mediafax. Potrivit Presedintiei, seful statului a retrimis la Parlament Legea care aproba Ordonanta de Urgenta a Guvernului 143/2008 pentru modificarea si completarea Ordonantei de Urgenta a Guvernului 34/2006 privind .

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )