Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu convoaca vineri CSAT, pe tema CFR Marfa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu convoaca vineri CSAT, pe tema CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, mentionand ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitare a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului. continuă pe Wall-Street Ro

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 09:00: Guvernul a anuntat ca nu a cerut convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) pentru a se discuta privatizarea CFR Marfa, sustinand ca presedintele Traian Basescu a fortat aceasta masura, potrivit unui comunicat publicat pe site-ul Guvernului Romaniei.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Traian Basescu a anuntat convocarea de urgenta a sedintei Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii CSAT), pentru privatizarea CFR Marfa, potrivit unui comunicat de presa al presedintiei.

Basescu vrea sedinta CSAT pentru CFR Marfa, urgent

Update 12:20: Sedinta CSAT s-a incheiat Sedinta CSAT, convocata de presedintele Traian Basescu, s-a incheiat. Membrii Guvernului prezenti la intalnire au plecat de la Palatul Cotroceni.

Presedintele Basescu convoaca CSAT, vineri, pe tema CFR Marfa. Ponta e in concediu

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a Aparare a Tarii.

CSAT, convocat de urgenta, vineri, de Traian Basescu, pe tema CFR Marfa.

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, vineri, informeaza Administratia Prezidentiala, care mentioneaza ca joi dupa-amiaza la Secretariatul CSAT a fost depusa o solicitarea a Guvernului pentru convocarea unei sedinte a Consiliului in legatura cu HG din 24 iulie privind CFR Marfa, transmite Mediafax. Sedinta CSAT este convocata pentru vienri, la ora 11. Administratia Prezidentiala informeaza ca joi, 1 august, la ora 17. 05, la Secretariatul Consiliului Suprem de a .

Klaus Iohannis, despre CFR Marfa: Presedintele si premierul sa se certe, sa se aseze la masa si o sa o rezolve

Prim-vicepresedintele PNL, Klaus Iohannis, crede ca presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta ar trebui sa se aseze la masa si sa rezolve problema privatizarii CFR Marfa, in loc sa isi dea contre.

Radu Tudor, despre culisele puterii: Dorinta lui Traian Basescu este sa nu se dea aviz pentru privatizarea CFR Marfa

Presedintele Traian Basescu a decis convocarea de urgenta a CSAT, pe tema CFR Marfa, vineri, la ora 11. Jurnalistul Radu Tudor, realizator Punctul De intalnire, a comentat in cadrul emisiunii La Ordinea.

Presedintia: CSAT nu a emis nicio noua decizie privind privatizarea CFR Marfa

CSAT nu a emis, in urma sedintei de vineri, nicio noua decizie privind privatizarea CFR Marfa, in conditiile in care strategia de privatizare a companiei a fost avizata de catre Consiliu prin hotararea din 5 februarie, informeaza Presedintia.

Grebla (PSD), despre desecretizarea avizului CSAT privind CFR Marfa: Un joc politicianist ieftin

Senatorul PSD Toni Grebla a declarat joi, pentru RFI, referitor la desecretizarea de catre CSAT a documentului privind privatizarea CFR Marfa, ca reprezinta un joc politicianist inutil, care nu poate avea niciun fel de consecinte.

Oana Stanciulescu: Nu noi, ci Traian Basescu a implicat CSAT in privatizarea CFR Marfa

Privatizarea CFR Marfa este raspunderea Guvernului si a Ministerului Transporturilor, arata hotararea CSAT pe aceasta tema. Decizia a fost desecretizata si facuta publica miercuri dupa-amiaza, de.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )