Libnet.ro
UNICEF

00:07

Basescu, despre acuzatia ca OUG 13 a fost cu dedicatie: Daca Guvernul spune am redus taxele pentru cei din industria IT, ce facem? Bagam Guvernul la puscarie ca le-a creat un avantaj? (VIDEO)

B1 B1,
Basescu, despre acuzatia ca OUG 13 a fost cu dedicatie: Daca Guvernul spune am redus taxele pentru cei din industria IT, ce facem? Bagam Guvernul la puscarie ca le-a creat un avantaj? (VIDEO)

Traian Basescu a declarat, pentru B1 TV, ca este absolut de acord cu decizia Curtii Constitutionale potrivit careia DNA si-a depasit atributiile incepand o ancheta in cazul adoptarii OUG 13. continuă pe B1

Sefa UNJR, Dana Garbovan: Actiunea DNA in cazul OUG 13 a fost un derapaj. Este nevoie de o analiza serioasa la nivel de sistem

Presedintele Uniunii Nationale a Judecatorilor din Romania UNJR), Dana Garbovan, a declarat, intr-un interviu pentru Mediafax, ca situatia generata de actiunea DNA referitoare la OUG 13 este.

Klaus Iohannis acuzat pentru interventia in cazul OUG 13

ACTUALIZARE 13:59 Tariceanu: Au atacat cot la cot un act constitutional perfect legitim pe care l-a adoptat Guvernul Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat astazi, in plenul Parlamentului, un atac dur la adresa presedintelui Iohannis si a Consiliul Superior al Magistraturii CSM), institutii pe care le-a acuzat ca au atacat cot la cot OUG 13, un act constitutional perfect legitim. *ACTUALIZARE 12:33 Vlad Alexandrescu: Adoptarea acestei declaratii de catre Parlament ar echivala cu o negare a ordinii constitutionale a Romaniei --------------- Presedintele Klaus Iohannis este acuzat de abuz de drept si de uzurpare a dreptului Parlamentului de a trage Guvernul la raspundere, ca urmare a sesizarii depuse la CCR privind OUG 13, conform proiectului de Declaratie transmis, in urma sedintei comune a Senatului si Camerei Deputatilor, de pe site-ul oficial al Parlamentului.

VIDEO. Alesii au adoptat un proiect de declaratie, in care il acuza pe Klaus Iohannis ca ar fi uzurpat ilegal si abuziv de dreptul Parlamentului, in cazul adoptarii OUG 13. Replica sefului statului: Voi continua sa imi exercit atributiile constitutionale

Parlamentarii vor sa adopte, in sedinta de miercuri, un proiect de declaratie in care il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi abuzat de dreptul Legislativului de a trage la raspundere Executivul, in cazul adoptarii Ordonantei 13, prin decizia de a depune o sesizare la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR).

Basescu, despre Declaratia adoptata de Parlament impotriva lui Iohannis: Mi-e si rusine... Aceasta Declaratie nu are ce cauta in politica romaneasca. Nu te poti trezi hodoronc-tronc acuzand pe toata lumea (VIDEO)

Declaratia impotriva presedintelui Klaus Iohannis, adoptata miercuri de Parlament, nu are ce cauta in viata politica romaneasca, a declarat Traian Basescu, intr-o interventie telefonica.

Basescu, despre uratenia sufleteasca a lui Kovesi si barbarismul punerii in arest preventiv a unei femei in luna a opta

Fostul presedinte Traian Basescu a lansat un nou atac la adresa Laurei Codruta Kovesi si a criticat in termeni duri modul in care procurorii anticoruptie isi desfasoara activitatea. Nici.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )