Libnet.ro
UNICEF

16:45

Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Hotnews Hotnews,
 Basescu despre Calin Popescu Tariceanu: Inima zburdalnica

Presedintele Traian Basescu l-a catalogat pe Calin Popescu Tariceanu, autorul unei a treia tentative de suspendare, drept inima zburdalnica. Basescu i-a atras atentia lui Tariceanu ca nu il poate tine suspendat pe presedintele Statului mai mult de 30 de zile, asa cum arata calendarul promovat de seful Senatului. continuă pe Hotnews

Traian Basescu, catre Calin Popescu Tariceanu: Sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras

Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Traian Basescu, despre suspendare: il rog pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia (VIDEO)

Presedintele Basescu a afirmat, luni seara, cu privire la tentativa sa de suspendare propusa de Tariceanu, ca in Constitutie scrie clar ca presedintele poate fi suspendat maxim 30 de zile. il rog pe Calin.

Inima zburdalnica; sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras

Presedintele Traian Basescu l-a indemnat, in aceasta seara, pe Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia, ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Basescu ironizeaza initiativa de suspendare a lui Tariceanu-Inima Zburdalnica

Presedintele Traian Basescu i-a transmis, luni seara, lui Calin Anton Constantin Popescu Tariceanu, inima zburdalnica, sa citeasca Constitutia ca sa nu se mai faca de ras atunci cand planifica programul de suspendare a presedintelui dat de Voiculescu, apasat acum de plafonul puscariei.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motivele suspendarii lui Traian Basescu. Trebuie sanctionat indiferent de calendarul politic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre motivele pentru care a initiat un nou demers pentru suspendarea lui Traian Basescu. in luna.

Calin Popescu Tariceanu: Luni incep sa strang semnaturi pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca luni va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. El a precizat ca este nevoie de o treime din semnaturile tuturor parlamentarilor pentru initierea suspendarii, care este un demers al Parlamentului.

Suspendarea presedintelui, o problema ridicata de Calin Popescu Tariceanu la nivel de grupuri parlamentare

Calin Popescu Tariceanu anunta ca a inceput demersurile pentru initiativa legata de suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Calin Popescu Tariceanu: Voi prezenta cererea de suspendare a presedintelui. Referendumul ar putea fi pe 2 noiembrie

Presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca va prezenta in cursul zilei cerera de suspendare a presedinteluiTraianBasescu in.

Calin Popescu Tariceanu: Voi prezenta cererea de suspendare a presedintelui. Referendumul ar putea fi pe 2 noiembrie (VIDEO)

Presedintele Senatului,Calin Popescu Tariceanu, a declarat, luni, in cadrul unei conferinte de presa, ca va prezenta in cursul zilei cererea de suspendare a presedinteluiTraianBasescu in.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,319 seconds )