Libnet.ro
UNICEF

20:31

Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre candidatura la Primaria Capitalei: Fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie

Fostul presedinte si primar general Traian Baescu a declarat, luni seara, dupa ce a fost facut anuntul privind candidatura sa la Primaria Capitalei, ca fiecare are sansa lui. Marimea partidelor ii legitimeaza pe unii sa fie mai optimisti, unii mai optimisti decat trebuie, dar mai optimisti, a afirmat Basescu care a precizat ca nu este in competitie cu Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Cutremur pe scena politica! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei. Decizie de ultima ora

UPDATE: Eugen Tomac confirma sursele Antena3. Suspans total in legatura cu candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei. Fostul presedinte a amenintat de mai multe ori ca se va inscrie in cursa pentru Primaria Capitalei, dar celelalte partide nu prea l-au luat in serios.

E oficial! Traian Basescu candideaza la Primaria Capitalei

Candidatura lui Traian Basescu la Primaria Capitalei a fost oficializata de presedintele PMP, Eugen .

Basescu a gasit solutia pentru ca Primaria Capitalei sa scape de datoria catre Costica Constanda. Firea: Nu-i ajunge ca l-a improprietarit din pixul lui pe Costanda

Fostul primar general Traian Basescu afirma ca toate institutiile statului roman trebuie sa invete sa respecte proprietatea, iar responsabilitatea unui sef de institutie este de a lua din timp masurile necesare sa nu ajunga in situatia de a i se bloca conturile, cum a ajuns Primaria Capitalei. Doamna Gabriela Firea este ingerul neprihanit care nu are nicio responsabilitate. Basescu sustine ca situatia poate fi deblocata in cateva ore.

Traian Basescu, candidatul PMP la Primaria Capitalei: Sunt in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan. Exista prea multe lucruri care au ramas acolo unde le-am lasat (VIDEO)

Traian Basescu va candida din partea PMP la alegerile locale pentru Primaria Capitalei, scrutin pe care l-a castigat deja de doua ori in trecut, si a subliniat ca este in competitie cu PSD, nu cu Nicusor Dan,.

Nicusor Dan, despre candidatura lui Traian Basescu: E logic ce face PMP. Am fost un sustinator al ideii ca aceasta alianta sa fie formata din 4 partide

Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, a afirmat, luni seara, ca este logic, e legitim ce face PMP care a anuntat candidatura lui Traian Basesc la Primaria Capitalei. Nicusor Dan a afirmat ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa reunte, lucru care nu s-a intamplat.

Elena Udrea, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei: Se face din nou politica in Romania!

Elena Udrea afirma, luni seara, dupa anuntul privind candidatura lui Taian Basescu la Primaria Capitalei ca se face din nou politica in Romania. Traian Basescu, candideaza! Si ca intotdeauna, castiga, a scris Udrea, afirmand ca ceilalti candidati si sustinatorii lor isi pot lua galetusele din nisip si pot merge acasa.

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Un fost ministru intra in lupta cu Firea si Nicusor Dan

Surpriza de proportii la Primaria Capitalei. Ilan Laufer, un politician controversat, si-a anuntat candidatura la alegerile locale din 27 septembrie. Mai exact, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri al guvernului Tudose va intra in lupta pentru fotoliul de la Primaria Capitalei.

Cum a reactionat Nicusor Dan cand a aflat ca Basescu va candida la Primaria Capitalei: Nu vreau sa blamez pe nimeni, dar...

Nicusor Dan a comentat, luni seara, decizia lui Traian Basescu de a intra in cursa pentru Primaria Capitalei. Candidatul sustinut de PNL si USR PLUS afirma ca a fost un sustinator al ideii ca PMP sa faca parte din alianta care-l sustine, insa ar fi trebuit ca trei sferturi dintre candidati sa fie convinsi sa renunte, lucru care nu s-a intamplat.

Primaria Capitalei si Apa Nova au semnat prelungirea cu 12 ani a contractului de concesiune, ceea ce garanteaza investitii de 367,9 milioane de euro in sistemul de apa si canalizare

Primaria Capitalei si Apa Nova, o companie Veolia, au semnat actul aditional care prevede prelungirea contractului de concesiune cu 12 ani, pana in 2037, iar compania promite investitii de 367,9 milioane de euro.

Primaria Capitalei va continua sa ofere sprijin financiar adultior cu dizabilitati

Primaria Capitalei a anuntat, luni, ca va continua acordarea sprijinului financiar in valoare de 500 de lei lunar pentru adultii cu dizabilitati, de care beneficiaza peste 50. 000 de adulti, scrie News. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2186 seconds )