Libnet.ro
UNICEF

17:45

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Antena3 Antena3,
Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu sustine ca nu are de ce se convoace CSAT pentru ca Romania nu se afla in pericol de a fi atacata. Declaratia vine in contextul in care premierul Victor Ponta ceruse o sedinta a. continuă pe Antena3

Basescu despre situatia din Ucraina: Romania nu este in pericol de a fi atacata

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata, conform Mediafax.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Acest semnal nu trebuie dat; Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata.

Basescu, despre convocarea CSAT pe Ucraina: Acest semnal nu trebuie dat. Romania nu e in pericol

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, referindu-se la solicitarea premierului privind convocarea CSAT pe tema situatiei din Ucraina, ca acest semnal nu trebuie dat, pentru ca Romania nu este in pericol de a fi atacata.

Basescu despre fotografiile cu membrii PMP: Nu am incalcat Constitutia

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, la Gandul Live, despre anuntul premierului Victor Ponta ca va sesiza CC pentru implicarea sa in campanie, ca in mod categoric nu a incalcat legea fundamentala si a facut referire la avizul Curtii din 2007, care spune ca presedintele nu vine din nori, anunta Mediafax.

Basescu, despre propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune CSAT pe tema Ucrainei: S-a discutat demult, dar nu si-a dat seama cand

Propunerea lui Victor Ponta privind o reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), luni, in legatura cu situatia din Ucraina, precum si despre modul in care tara noastra ar putea sprijini Republica Moldova in contextul tensiunilor din Europa de Est a fost taxata sambata de catre presedintele Traian Basescu.

Traian Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Nu am incalcat Constitutia. in vacanta te imbraci cum vrei

Presedintele Traian Basescu a declarat marti ca nu a incalcat in niciun fel Constitutia, implicandu-se in campania electorala a Partidului Miscarea Populara. Eram la Neptun, cei de la PMP au venit pe.

Basescu, despre comisia privind tricoul cu PMP: O gluma voiculesciana pe care probabil o va prelua Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, referitor la o posibila petitie de suspendare care va fi trimisa Curtii Constitutionale si o ancheta parlamentara, din cauza ca a purtat tricoul cu sigla PMP, ca este o gluma voiculesciana, pe care probabil o va prelua premieru.

Basescu, despre fotografiile cu tricoul PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat, dumunica, la Palatul Cotroceni, ca va vota Partidul Miscarea Populara, pentru ca legea nu ii interzice sa voteze.

Basescu, despre tricoul cu PMP: Am dreptul sa ma imbrac cum vreau

Presedintele Traian Basescu a declarat duminica, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, referitor la criticile care i s-au adus dupa ce s-a fotografiat purtand un tricou pe care scria Vote for.

Seful OSCE va efectua o vizita la Moscova, pe 7 mai, pentru a discuta despre criza din Ucraina

Seful in exercitiu al Organizatiei pentru Securitate si Cooperare in Europa OSCE), Didier Burkhalter, se va deplasa, pe 7 mai, la Moscova, pentru a incerca sa reduca tensiunile legate de criza din Ucraina, a anuntat duminica Kremlinul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )