Libnet.ro
UNICEF

20:15

Basescu, despre copilul din Mehedinti: Procurorul ar trebui sa demisioneze. Nu e negociabil

Hotnews Hotnews,
 Basescu, despre copilul din Mehedinti: Procurorul ar trebui sa demisioneze. Nu e negociabil

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, duminica, ca procurorul care a luat cu forta copilul din Mehedinti, pentru adoptie, ar trebui sa demisioneze deoarece nu e negociabil ce a facut. Senatorul a mai spus ca cel care trebuia sa ia copilul, pasnic, trebuia sa fie un executor judecatoresc, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu, despre cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA: Cred ca doamna procuror ar trebui sa demsioneze

Fostul presedinte Traian Basescu afirma, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA ca procurorul - care a preluat in mod brutal copilul - ar trebui sa demsioneze, pentru ca nu-i negociabil ce a facut.

Procurorul care a intervenit la preluarea fetitei din Mehedinti: Am reusit sa o iau in brate si am dus-o in brate la tata. Nu s-a mai filmat I s-a inoculat ca o iau in strainatate si ii fac rau

Procurorul Maria Piturca de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Craiova, care a participat la preluarea fetitei de 8 ani din Mehedinti, spune ca nu a tras de copil in timpul interventiei si ca a incercat sa o ia in brate, scrie Mediafax.

Anchete peste anchete in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti. Ce decizie au luat parintii adoptivi

O serie de anchete au fost deschise in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a trebuit luata cu forta, cu interventia mascatilor, din familia asistentei maternale. Parintii adoptivi o acuza pe aceasta femeie ca le-au privat copilul de libertate si nici nu l-au ingrijit. O serie de anchete in cazul fetitei de 8 .

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Masurile pe care le vom lua trebuie sa fie foarte dure. Nu poti sa iei un copil cu forta

Premierul Viorica Dancila a declarat duminica seara, referindu-se la cazul fetitei din Mehedinti adoptata de o familie din SUA, ca masurile luate trebuie sa fie foarte dure criticand interventia procurorului. Nu vreau sa acuz parintii adoptivi, dar cred ca nu poti sa iei un copil cu forta a spus premierul.

Pintea, despre cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, indeamna, intr-o postare pe Facebook referitoare la fetita de opt ani din Mehedinti, ca aceasta sa fie ascultata pentru a spune ce isi doreste. Ascultati-o si pe Sorina! Copiii stiu unde le este cel mai bine. Sorina este singura care stie ce simte, unde doreste si cu cine doreste sa mearga la drum. Opriti-va si ascultati-o si pe Sorina!, afirma ea.

Ministrul Sanatatii, reactie la cazul fetitei din Mehedinti: Ascultati-o si pe Sorina!

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a avut si ea o reactie intr-o postare pe Facebook, despre cazul fetitei din Mehedinti. Ascultati-o si pe micuta Sorina! Citesc cu stupoare si mahnire despre.

Primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi VIDEO

Au aparut primele imagini cu fetita de 8 ani din Mehedinti, dupa ce a fost luata de parintii adoptivi. Imaginile au fost publicate chiar de catre acestia, dupa ce protestatarii le-au cerut sa vada o dovada ca micuta este bine. Evident ca fetita este bine si, se pare ca nu mai are nicio reactie isterica, .

MIhai Fifor, reactie in cazul fetitei din Mehedinti: Asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu procurorii

Mihai Fifor, purtator de cuvant al PSD, comenteaza cazul copilului din Mehedinti luat de acasa cu forta, punctand ca asta se intampla cand o societate ajunge sa isi rezolve toate problemele doar cu.

Prima decizie luata de autoritati in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti

A aparut si prima decizie luata de autoritatile romane in cazul fetitei de 8 ani din Mehedinti, care a fost luata de mascati cu forta de la asistenta maternala. S-a implicat, la nivel institutional, si ministrul Muncii, Marius Budai, ca sa se asigure ca fetita va ajunge pe maini bune in SUA. Ministrul Muncii a .

Dancila, despre cazul fetitei din Mehedinti: Este incalificabil modul in care a fost tratata

Premierul Viorica Dancila spune ca este incalificabil modul in care a fost tratata fetita din Mehedi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.224 seconds )