Libnet.ro
UNICEF

19:30

BASESCU, DESPRE CORONAVIRUS: Vom avea imbolnaviri in Romania, problema este la ce dimensiuni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BASESCU, DESPRE CORONAVIRUS: Vom avea imbolnaviri in Romania, problema este la ce dimensiuni

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are niciun dubiu cu privire la faptul ca in Romania vor exista cazuri de imbolnavire cu coronavirus, catalogand riscul de extindere a virusului in tara noastra drept unul aproape total. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, despre coronavirus: Vom avea aceste imbolnaviri in Romania, problema este la ce dimensiuni Nu trebuie creata panica, dar trebuie spus adevarul

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca nu are niciun dubiu cu privire la faptul ca in Romania vor exista cazuri de imbolnavire cu coronavirus, catalogand riscul de extindere a virusului in tara noastra drept unul aproape total. El sustine ca nu trebuie creata panica, dar trebuie spus adevarul.

Marcel Ciolacu, previziune sumbra: Vom avea coronavirus, tinand cont ca a doua patrie a romanilor a devenit Italia

Presedintele interimar PSD Marcel Ciolacu a facut in direct la Antena 3, in emisiunea Sinteza Zilei o previziune sumbra pentru romani. Politicianul este convins ca vom avea coronavirus in Romania.

Singura veste buna despre coronavirus: categoria de varsta care este imuna

Numarul bolnavilor de coronavirus creste in fiecare zi, in diverse colturi ale mapamondului. Se pare totusi ca exista o categorie de varsta care a fost ocolita. La momentul redactarii acestui material, exista 79. 774 de cazuri confirmate de coronavirus, la nivel global. Cele mai multe dintre ele au fost depistate in China. Desi au murit deja .

12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU

Ministerul Sanatatii si Departamentul pentru Situatii de Urgenta au elaborat cu ghid cu 12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii.

INTERVIU Tot ce trebuie sa stii despre coronavirus - cum sa te feresti de virus si de ce nu trebuie sa mergi direct la spital daca ai simptome: Ar trebui sa o lasam mai moale cu mall-urile si aglomeratiile in aceasta perioada

Simptomele infectiei cu temutul coronavirus, care a provocat peste 2. 500 de decese in China si a ucis 6 oameni si in Italia, seamana foarte mult cu cele ale unei banale raceli, mai ales in cazul formelor usoare de imbolnavire aproximativ 95% din totalul cazurilor), sau cu cele ale gripei, explica, intr-un interviu acordat HotNews. ro, Adrian Marinescu, medic specialist in boli infectioase la Institutul Matei Bals din Bucuresti. 10 lucruri despre coronavirus. Recomandarile Ministerului Sanatatii12 intrebari si raspunsuri despre coronavirus. Ghidul Ministerului Sanatatii si DSU.

Autoritatile aloca doua numere de telefon pentru sesizari si informatii despre coronavirus

Locuitorii judetului Hunedoara au la dispozitie doua numere de telefon, puse la dispozitie de autoritati, unde pot primi informatii despre coronavirus.

Andrei Caramitru: Ce stiri false vor fi generate de Biserica Ortodoxa despre coronavirus

Fostul consilier al liderului USR Dan Barna, Andrei Caramitru, vine cu o lista de stiri false, care, spune el, vor fi propagate de Biserica Ortodoxa Romana si de trusturile media ale mafiei, despre coronavirus.

Cum isi controleaza si intimideaza China proprii cetateni pentru a opri scurgerea de imagini si informatii despre coronavirus pe platformele de socializare

Regimul comunist chinez cauta persoanele care pun pe retelele de socializare postari critice la adresa modului in care Partidul Comunist Chinez gestioneaza problema coronaviruslui, relateaza VICE. Potrivit.

Un italian bolnav de coronavirus a fost in Romania. Primele detalii despre barbatul de 71 de ani

Un italian bolnav de coronavirus s-a intors in tara natala din Romania. Barbatul are 71 de ani si este internat intr-o institutie medicala din Rimini. Care sunt primele informatii si care au fost demersurile autoritatilor? Italianul infectat cu coronavirus a fost in Romania Informatii conform carora un italian infectat cu coronavirus s-a intors din Romania .

Basescu, despre criza coronavirusului: Este clar ca suntem nepregatiti si e o situatie de urgenta

Fostul presedinte Traian Basescu spune ca se impun masuri drastice pentru a preveni raspandirea coronavirusului, comentand ca statul trebuie sa protejeze cat mai multi cetateni cu putinta. El a mai spus ca este clar ca Romania nu este pregatita.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )