Libnet.ro
UNICEF

15:15

Basescu despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Voi continua sa pun semne de intrebare daca se reia spectacolul arestarilor * Niciodata nu l-am intrebat pe Coldea despre o ancheta la adresa Elenei Udrea Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intr-un interviu live, ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu, despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Intr-un interviu pentru Gandul Live, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Traian Basescu: Nu exista partid care sa fie curat. Toate se finanteaza cu bani negri

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat vineri, ca nu exista niciun partid curat, facand referire la finantarea candidatilor din timpul campaniei electorale. Acesta a mai spus, intr-un interviu acordat.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Marea poveste cu geanta e o minciuna. Sunt un adversar politic al arestarilor preventive

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre arestarile preventive care se fac in Romania si declara ca voi continua sa pun semne de intrebaredaca se reia.

Traian Basescu, despre cercetarea premierului pentru conflict de interese: E fortata. Pe mine ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre cercetarea premierului, acesta fiind cercetat intr-un dosar in care este acuzat de conflict de interese pentru ca l-a.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Traian Basescu, despre alegerea premierului de a se opera in Turcia: in Uniunea Europeana putea fi adus la DNA cu mandat european de aducere

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre existenta unei crize politice in Romania si premierul Victor Ponta. Fostul presedinte spune ca Victor Ponta si-a.

Traian Basescu, despre Sebastian Ghita: A fost un partener al lui Ponta si unul dintre finantatorii campaniei sale

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca Sebastian Ghita a fost un partener al lui Victor Ponta si probabil si unul dintre finantatorii campaniei sale.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )