Libnet.ro
UNICEF

05:00

Basescu, despre moartea lui Condrea: Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Adevărul Adevărul,
Basescu, despre moartea lui Condrea: Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Fosutl presedinte Traian Basescu nu crede ca serviciile secrete au avut vreo legatura cu moartea patronului Hexi Pharma Dan Condrea, aratand ca te pot compromite, te pot ajuta cu un dosar, dar nu au abordari mafiote. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile, te pot compromite, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Intr-o conferinta de presa avuta la Suceava, fostul presedinte Traian Basescu a vorbit despre moartea patronului de la Hexi Pharma, Dan Condrea. El a spus ca dupa parerea sa, serviciile secrete nu ar fi implicate in niciun fel in decesul lui Condrea.

Basescu, despre moartea lui Dan Condrea: Exclus ca vreun serviciu romanesc sa se ocupe cu asa ceva. Stiu foarte bine cum lucreaza serviciile. Te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot

Serviciile secrete te pot compromite, te pot ajuta sa ai un dosar, dar nu sa mearga la abordari de tip mafiot, a declarat miercuri fostul presedinte Traian Basescu, referindu-se la moartea patronului He.

Ce spune Traian Basescu despre moartea lui Dan Condrea

Traian Basescu a vorbit, marti, despremoartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea. Potrivit fostului presedinte, Dan Condrea a avut un accident.

Dezvaluiri de proportii despre moartea lui Condrea, azi la Sinteza zilei. Invitatul lui Mihai Gadea este martorul cheie

Astazi, la Sinteza zilei cu Mihai Gadea, noi dezvaluiri privind cauzele mortii patronului Hexi Pharma. Invitatul lui Mihai Gadea este MARTORUL CHEIE. Jurnalistii de investigatie Antena 3 scot la.

Fostul procuror oradean Alexandru Lele, despre moartea lui Dan Condrea: Rezolva foarte multe pentru

Avocatul oradean Alexandru Lele, fost procuror, este de parere ca in cazul mortii Dan Condrea ar trebui luata in calcul si varianta determinarii sinuciderii. Potrivit avocatului, raspunsurile in acest caz trebuie cautate nu la locul accidentului, ci in convorbirile pe care Condrea le-a avut de la momentul izbucnirii scandalului dezinfectantilor diluati.

Radu Banciu, despre moartea lui Dan Condrea: La cum pare situatia, ai merge pe o sinucidere. Eu nu cred in varianta ca nu era el. Nu e specific Romaniei (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de duminica a emisiunii Lumea lui Banciu, despre moartea patronului companiei Hexi Pharma, Dan Condrea. E greu sa iti dai cu parerea intr-un.

Catalin Tolontan face dezvaluiri despre moartea patronului Hexi Pharma: Am fost tulburat! Dan Condrea vorbea tot mai des despre moarte

Redactorul-sef al GSP spune ca este socat de declaratia procurorului general al Romaniei, Augustin Lazar, potrivit careia Dan Condrea nu a fost filat inainte de accident. Catalin Tolontan spune ca.

Mircea Badea, ipoteza noua despre moartea lui Dan Condrea

Mircea Badea a lansat o noua ipoteza in cazul mortii lui Dan Condrea, dupa ce au aparut opinii potrivit carora patronul Hexi Pharma ar fi murit din cauza neatentiei la volan. Care-i.

DETALII socante despre moartea patronului Hexi Pharma: Dan Condrea avea fractura de coloana

Patronul Hexi Pharma, Dan Condrea, a suferit fractura de coloana si alte rani incompatibile cu viata, a declarat, duminica seara, Alice Grasu, directorul Serviciului de Ambulanta Bucuresti-Ilfov. Alice Grasu.

Numerologul Mihai Voropchievici, despre cazul Dan Condrea. De ce i-a fost fatala ziua de ieri patronului Hexi Pharma

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit in exclusivitate pentru Antena3. ro despre contextul in care s-a petrecut moartea patronului Hexi Pharma din punct de vedere numerologic. Iar specialistul in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )