Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu despre motiune: Nu PNL este castigator, ci Ponta, care vrea PSD pentru el

România Liberă România Liberă,
Basescu despre motiune: Nu PNL este castigator, ci Ponta, care vrea PSD pentru el

Fostul presedinte este ferm convins ca Guvernul va cadea, iar marele castigator va fi Victor Ponta, . continuă pe România Liberă

Motiune de cenzura |Basescu: Marele castigator va fi Ponta, care va iesi cu aliura de lider al stangii. Dancila ramane premier interimar pana dupa prezidentiale

Traian Basescu sustine ca este de asteptat ca motiunea de cenzura sa treaca, iar marele castigator va fi. Victor Ponta - pentru fostul premier, va fi un prilej numai bun sa preia controlul asupra.

Dan Barna, despre motiune: Situatie volatila este pana in ultimul moment. imi pastrez optimismul

Liderul USR Dan Barna a afirmat miercuri seara, la Digi 24, referitor la motiunea de cenzura, ca situatia este volatila pana in ultimul moment, referindu-se la parlamentarii PSD care au revenit in partid, insa isi pastreaza optimismul ca cei 240 de alesi vor avea suficienta constiinta sa voteze pentru caderea Guvernului, potrivit Mediafax.

Traian Basescu, despre scandalul Giuliani-Biden: Procurorii-sefi nu au fost numiti la presiunea SUA Daca Puiu Popoviciu a primit consultanta de la fiul lui Biden, sincer nu vad niciun inconvenient

Traian Basescu spune ca nu stie despre eventuale afaceri ale familiei fostului vicepresedinte american Joe Biden in Romania, desi era foarte bine informat in calitate de presedinte la acea data. El a precizat ca nu vede nimic in neregula daca fiul lui Biden i-ar fi oferit consultanta omului de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat intr-un dosar de coruptie. Pe de alta parte, fostul sef de stat a declarat ca administratia Obama-Biden nu a avut niciun fel de legatura cu numirea procurorilor sefi de la Bucuresti.

Cand incepe Asia Express Sezonul 3. Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune

Asia Express Sezonul 3 incepe! Producatorii au anuntat oficial totul despre emisiune. Romania este prima tara care va porni spre aceste destinatii. Cand incepe Asia Express Sezonul 3? Asia Express este varianta romaneasca a reality show-ului Peking Express, bazat pe emisiunea belgiana si flamanda cu acelasi nume, care a fost realizata in 2004. in tara .

ACCIDENT METROU. Cine este mecanicul metroului care a fost implicat in incidentul cumplit de miercuri dupa-amiaza. Detalii infioratoare

Detalii infioratoare ies la iveala despre cumplitul accidentcare a avut loc miercuri dupa-amiaza in statia 1 Mai. Mecanicul metroului se pare ca nu este la primul.

Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata. Cine este barbatul cu care l-a inlocuit pe matinalul de la Antena 1

Razvan Simion si-a gasit repede iubirea, acelasi lucru nu putem spune insa despre mama copiilor lui. Aceasta a asteptat 4 ani pana sa-si gaseasca alesul. Cu cine se iubeste acum fosta sotie a moderatorului de la Neatza? Fosta sotie a lui Razvan Simion si-a refacut viata Pentru fosta sotie a lui Razvan Simion se pare .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1967 seconds )