Libnet.ro
UNICEF

16:30

Basescu despre Ponta: Ar fi fost pacat sa trimitem un incepator la CE.

România Liberă România Liberă,
Basescu despre Ponta: Ar fi fost pacat sa trimitem un incepator la CE.

Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de plecarea la Consiliul European, ca ar fi pacat ca Romania sa aiba ca reprezentant un incepator. Declaratia sefului statului vine dupa ce premierul Victor Ponta a cerut sa fie delegat ca reprezentant al Romaniei la Consiliul European si, cand nu a fost numit, a dat vina pe frustrarea personala a lui Basescu. Citeste si: VIDEO. Basescu pleaca la Consiliul European: Miza noastra este Republica Moldova // Vreau sa . continuă pe România Liberă

Traian Basescu, atac la Ponta in cazul participarii la Consiliul European: Unii cred ca viata a inceput odata cu ei/ Ar fi fost pacat sa trimitem acolo un incepator

Presedintele Traian Basescu a facut o remarca la adresa premierului Victor Ponta, joi dimineata, in cadrul declaratiei de presa sustinuta inainte de plecarea la Consiliul European de la Bruxelles, afirmand ca vrea sa le reaminteasca celor care cred ca viata a inceput odata cu ei ca este unul dintre sefii de stat care au participat la realizarea agendei UE 2020, care include digitalizarea, spunand ca ar fi fost pacat sa trimitem acolo un incepator.

Basescu: Ar fi fost pacat sa trimitem la Consiliul European un incepator

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, inainte de plecarea la Bruxelles, pentru reuniunea Consiliului European, ca le reaminteste celor care cred ca viata incepe odata cu ei ca este unul dintre sefii de stat care au contribuit la agenda UE 2020, in care una dintre componente este digitalizarea.

Basescu, mesaj catre Ponta: Ar fi fost pacat sa trimitem la CE un incepator.

Presedintele Traian Basescu a declarat, inainte de plecarea la Consiliul European, ca ar fi pacat ca Romania sa aiba ca reprezentant un incepator. Declaratia sefului statului vine dupa ce premierul Victor Ponta a cerut sa fie delegat ca reprezentant al Romaniei la Consiliul European si, cand nu a fost numit, a dat vina pe frustrarea personala a lui Basescu. Citeste si: VIDEO. Basescu pleaca la Consiliul European: Miza noastra este Republica Moldova // Vreau sa .

Basescu, atac la Ponta: Ar fi fost pacat sa trimitem un incepator la Consiliul European

Presedintele Traian Basescu a spus inainte de plecarea la Bruxelles, pentru reuniunea Consiliului European, ca le reaminteste celor care cred ca viata incepe odata cu ei ca este unul dintre sefii de stat care au contribuit la agenda UE.

Basescu, despre plecarea la Bruxelles: Ar fi fost pacat sa trimitem acolo un incepator

Presedintele Traian Basescu a spus, joi, inainte de plecarea la Bruxelles, pentru reuniunea Consiliului European, ca le reaminteste celor care cred ca viata incepe odata cu ei ca este unul dintre sefii de.

Ponta: Nu stiu ce inseamna incepator

Premierul Victor Ponta a comentat afirmatiile lui Traian Basescu, care a spus ca ar fi fost pacat sa trimitem un incepator la Bruxelles. Primul ministru a vorbit si despre agenda sa de lucru, precum si despre.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2784 seconds )