Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu: Am devenit independent de cateva luni

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu: Am devenit independent de cateva luni

Presedintele Traian Basescu a declarat, astazi, ca a devenit independent politic de cateva luni si ca in politica, cea mai buna solutie este independenta. continuă pe Ziarul Bursa

Traian Basescu: Am devenit independent de cateva luni

Presedintele Traian Basescu recunoaste ca a devenit un sef de stat independent, de cateva luni de zile si ca independenta este cea mai buna in politica. Par a ma convinge tot mai mult ca cea mai buna.

Jocul dur al dinamovistilor a lasat urme adanci: Chiriches ar putea lipsi cateva luni de pe teren

Accidentat de Stratila in timpul derbiului Dinamo vs Steaua, Vlad Chiriches este suspect de ruptura a ligamentelor incrucisate, accidentare care l-ar putea tine cateva luni departe de fotbal. Nici Alex Chipciu nu sta mai bine, mijlocasul suferind o fractura de tibie.

Basescu: in politica, cea mai buna e independenta. ...

Presedintele Traian Basescu afirma ca a devenit independent politic de cateva luni. Seful statului a declarat, sambata, in comuna constanteana Pestera, ca in politica, cea mai buna solutie este independenta, potrivit Rtv. net. Par a ma convinge tot mai mult ca cea mai buna in politica e independenta. Si eu am devenit independent de cateva luni, a precizat seful statului. Presedintele a ajuns, sambata dupa-amiaza, in comuna constanteana Pestera, unde va participa la Zilele localitatii. La .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )