Libnet.ro
UNICEF

14:00

Basescu, la final de mandat: Romania nu poate accepta si nu isi doreste proiectul South Stream

Adevărul Adevărul,
Basescu, la final de mandat: Romania nu poate accepta si nu isi doreste proiectul South Stream

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, ca s-a opus din nou reluarii proiectului South Stream, suprasustinut de OMV Petrom, care ar dori sa pompeze gazul din Marea Neagra in South Stream, ceea ce ar face din Romania, care e proprietara gazului, o tara dependenta de infrastructura Gazprom. continuă pe Adevărul

Traian Basescu, la final de mandat. Romania e o tara sigura datorita modului in care institutiile ei functioneaza

Traian Basescu a sustinut ultima conferinta de presa de la Palatul Cotroceni, in cadrul careia va raspunde tuturor intrebarilor jurnalistilor. Este bilantul celor 10 ani de mandat. Este sfarsitul unei ere,.

Basescu, la final de mandat, catre Antena 3: Fratele meu nu a luat bani. Dumneavoastra, Abraham si Bercea ati facut o inscenare

In ultima conferinta de presa sustinuta in calitate de presedinte al Romaniei, Traian Basescu a declarat ca fratele lui, Mircea Basescu, nu a luat bani, referindu-se la acuzatia potrivit careia acesta ar fi primit 250. 000 de euro pentru a-l scapa de inchisoare pe Bercea Mondial, adusa in discutie de un jurnalist Antena 3.

Traian Basescu: Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice, a sistemului de taxe

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata seara, in conferinta de final de mandat, ca este de parere ca Romania are nevoie de o reforma a finatelor publice. Va asigur ca e un lucru ce trebuie.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )