Libnet.ro
UNICEF

19:00

Basescu si Isarescu, intalnire cu liderul Grupului Bilderberg, grupul de elita al lumii, asociat cu un Guvern din umbra

Adevărul Adevărul,
Basescu si Isarescu, intalnire cu liderul Grupului Bilderberg, grupul de elita al lumii, asociat cu un Guvern din umbra

Presedintele Traian Basescu se intalneste la aceasta ora cu presedintele Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, urmand sa fie primit si de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu. Bildeberg este organizatia care include lideri politici si oameni de afaceri din toata lumea. continuă pe Adevărul

Presedintele grupului Bilderberg, la Bucuresti. Ce face si cu cine se intalneste.

Vicontele Etienne Davignon, presedintele grupului Bilderberg, prezent la Bucuresti, va sustine astazi un discurs in cadrul conferintei organizate la Banca Nationala a Romaniei cu ocazia aniversarii a 20 de ani de la infiintarea Clubului de la Roma. In cadrul conferintei dezbaterile se vor axa pe actuala situatie din Romania, in contextul economic european, principii ale clubului Bilderberg si ale Clubului de la Roma, ideologii economice si politice in Europa, dupa criza datoriilor .

Liviu Tudor si presedintele Grupului Bilderberg, la plimbare prin proiectul West Gate

Vicontele Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg foto dreapta), a vizitat in cursul zilei de astazi parcul de birouri din Romania, West Gate, care gazduieste sediile unor companii multinationale precum Dacia Renault, Siemens sau Societe.

Presedintele Grupului Bilderberg a vizitat West Gate, unde a avut o serie de intalniri

Vicontele Etienne Davignon, presedintele Grupului Bilderberg, a vizitat joi, West Gate, care gazduieste sediile unor companii multinationale precum Dacia Renault, Siemens sau Societe Generale. El a fost insotit de Liviu Tudor, proprietarul parcului de birouri si secretar general al Asociatiei Romane pentru Clubul de la Roma. Potrivit unor surse apropiate discutiilor, vicontele a avut o serie de intalniri particulare la sediile unor companii din cadrul parcului.

LIVE TEXT Vicontele Etienne Davignon, seful Grupului Bilderberg: Cand eram copil nu se vorbea de unificarea Europei sau daca se vorbea se avea in vedere o unificare sub dominatia unei singure puteri

Cand eram copil nu se vorbea de unificarea Europei sau daca se vorbea se avea in vedere o unificare sub dominatia unei singure puteri a declarat liderul Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon in cadrul unei conferinte sustinute la sediul BNR. Grupul Bilderberg este asociat din cauza discretiei cu care se inconjoara, cu cele mai oculte organizatii si reuneste personalitati mondiale care se intrunesc anual. Numele grupului vine de la cel al hotelului la care a avut loc prima reuniune. Davignon face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, si in 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al saselea presedinte al organizatiei. HotNews transmite LIVE TEXT declaratiile lui Etienne Davignon.

Vicontele Etienne Davignon, seful Grupului Bilderberg: Cand eram copil nu se vorbea de unificarea Europei sau daca se vorbea se avea in vedere o unificare sub dominatia unei singure puteri

Cand eram copil nu se vorbea de unificarea Europei sau daca se vorbea se avea in vedere o unificare sub dominatia unei singure puteri a declarat liderul Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon in cadrul unei conferinte sustinute la sediul BNR. Grupul Bilderberg este asociat din cauza discretiei cu care se inconjoara, cu cele mai oculte organizatii si reuneste personalitati mondiale care se intrunesc anual. Numele grupului vine de la cel al hotelului la care a avut loc prima reuniune. Davignon face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, si in 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al saselea presedinte al organizatiei. HotNews transmis LIVE TEXT declaratiile lui Etienne Davignon.

Vicontele Etienne Davignon, seful Grupului Bilderberg: Oamenii vorbesc de criza financiara, dar uita ca economia este o stiinta a lucrurilor materiale

Oamenii vorbesc de criza financiara, dar uita ca economia este o stiinta a lucrurilor materiale a declarat liderul Grupului Bilderberg, vicontele Etienne Davignon in cadrul unei conferinte sustinute la sediul BNR. Grupul Bilderberg este asociat din cauza discretiei cu care se inconjoara, cu cele mai oculte organizatii si reuneste personalitati mondiale care se intrunesc anual. Numele grupului vine de la cel al hotelului la care a avut loc prima reuniune. Davignon face parte din grupul Bilderberg din anul 1974, si in 1999 a ajuns la conducerea acestuia, fiind cel de-al saselea presedinte al organizatiei. HotNews transmis LIVE TEXT declaratiile lui Etienne Davignon.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )