Libnet.ro
UNICEF

19:45

Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

B1 B1,
Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui. El a facut apel la membrii. continuă pe B1

Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace PDL.

Presedintele Traian Basescu a facut apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala, relateaza Mediafax. Intrebat, duminica, la plecarea din Primaria Cluj-Napoca, ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a apreciat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, nu intr-o fundatie, Traian Basescu a spus ca fiecare are parerile lui. Citeste si: Blaga: Sper ca Boc nu s-a inscris intr-o fundatura Eu nu ii transmit nimic.

Basescu: Membrii PMP sa nu atace PDL, ar fi cea mai mare greseala

Presedintele Traian Basescu a spus, intrebat ce ii transmite liderului PDL, Vasile Blaga, care a afirmat ca Emil Boc s-a inscris intr-o fundatura, ca fiecare are parerile lui, facand apel la membrii Fundatiei Miscarea Populara si ai PMP sa nu atace PDL, intrucat ar fi cea mai mare greseala.

Traian Basescu, la Cluj, despre societatea romaneasca : Este toleranta la coruptie, la ...

Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, la Cluj-Napoca, la dezbaterea organizata de Fundatia Miscarea Populara, ca Romania are o problema in interiorul societatii, care este toleranta la coruptie, la nerespectarea regulilor, consemneaza Mediafax. Basescu a ajuns la Casa de Cultura a Studentilor din Cluj-Napoca, unde se desfasoara dezbaterea, la ora 12. 00, fiind aplaudat de mai multe persoane care se aflau in zona. Citeste si: Basescu: Membrii Miscarii Populare sa nu atace .

Ce ii sfatuieste Traian Basescu pe membrii PMP: Nu atacati PDL, nu el este adversarul

Inainte sa plece de la dezbaterea Fundatiei Miscarea Populara, organizata la Cluj, seful statului i-a indemnat pe membrii Partidului Miscarea Populara PMP) sa nu atace PDL fiindca nu cei din PDL sunt dusmanii lor.

Udrea: PDL nu este adversarul Miscarii Populare

Deputatul Elena Udrea a declarat ca PDL nu este adversarul Miscarii Populare si ca mitingul democrat-liberalilor de la Bucuresti denota ca este nevoie de colaborarea opozitiei la astfel de actiuni impotriva Guvernului USL.

Udrea: PDL nu este adversarul Miscarii Populare, e nevoie de colaborarea opozitiei impotriva USL

Deputatul Elena Udrea a declarat, sambata, la Bistrita, ca PDL nu este adversarul Miscarii Populare si ca mitingul democrat-liberalilor de la Bucuresti denota ca este nevoie de colaborarea opozitiei la astfel de actiuni impotriva Guvernului USL, potrivit Mediafax.

Cum isi pierde PDL cel mai important fief.

O mare parte a liderilor PDL Cluj au facut pasul spre Fundatia Miscarea Populara, antecamera Partidului Miscarea Populara. Citeste si: Emil Boc s-a inscris in Fundatia Miscarea Populara PDL este pe cale sa isi piarda cea mai importanta reduta, cea reprezentata de Cluj. In prezent, orasul Cluj-Napoca este cea mai mare localitate din Romania condusa de un primar PDL, iar ca numar absolut de voturi, filiala clujeana a democrat-liberalilor a adus cel mai mare numar de voturi. Insa raceala care a .

Eva Tofalvi obtine cea mai buna clasare a Romanei de la Sochi

Eva Tofalvi si-a ratat obiectivul, dar a reusit duminica cea mai buna clasare a sa de pana acum a Romaniei din cadrul Jocurilor Olimpice de Iarna Sochi 2014.

Cea mai mare firma de asigurari din Romania s-a consolidat in 2013.

Astra Asigurari ramane o companie solida in care clientii si partenerii pot avea incredere. Solvabilitatea si lichiditatea companiei vor depasi de peste doua ori minimele impuse de lege, iar capitalul social se va apropia de 100 milioane de euro, conform rezultatelor financiare consolidate ale anului 2013, estimate de companie. Cea mai mare companie de asigurari din Romania este si una dintre cele mai solide din piata. Conform rezultatelor financiare consolidate la 31 decembrie, Astra va .

Eva Tofalvi, cea mai buna clasare a unui roman la Jocurile Olimpice

Eva Tofalvi 35 de ani) a incheiat cursa de 7,5 kilometri sprint pe locul 22, ceea ce reprezinta cea mai buna clasare a unui sportiv roman la actuala editie a Jocurilor Olimpice de Iarna de la Soci.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )