Libnet.ro
UNICEF

15:00

Basescu: Merg la Consiliul European intrucat am potential mult mai bun decat premierul Ponta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Basescu: Merg la Consiliul European intrucat am potential mult mai bun decat premierul Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca merge la Consiliul European de la Bruxelles pentru ca este un moment dificil si pentru ca are un potential mult mai bun decat premierul Victor Ponta si poate servi mai bine interesele. continuă pe Wall-Street Ro

Traian Basescu: Stiu ce pot sa fac la Consiliul European. Am potential mai bun decat Ponta

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, intr-o conferinta de presa, ca nu este multumit de cum arata propunerea de buget a presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy. As vrea sa fim.

Basescu, despre participarea la Consiliul European: Niciodata nu m-am simtit constrans de un mandat

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, ca nu a primit inca din partea Guvernului o propunere de mandat pentru Consiliul European, dar ca niciodata nu s-a simtit constrans de un mandat.

Valeriu Zgonea: Ponta a cerut dezbatere in Parlament despre mandatul lui Traian Basescu la ...

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a confirmat pentru Romania libera ca exista o solicitare a premierului Victor Ponta pentru o dezbatere pe tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European. Zgonea a explicat ca, potrivit solicitarii premierului, luni, la ora 19:00, vor fi convocate Birourile Permanente ale celor doua Camere pentru o discutie privind pozitia Parlamentului fata de mandatul de reprezentare al presedintelui Traian Basescu la Consiliul European. Va fi convocat .

Zgonea: Nu-i impunem presedintelui Basescu un mandat pentru Consiliul European, ii recomandam

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni seara, ca Parlamentul nu-i va impune presedintelui Traian Basescu un mandat pentru Consiliul European, ci ii va recomanda unul, el intrebandu-se daca presedintele va tine cont de acest punct de vedere, care va fi publicat in MO, potrivit Mediafax. Zgonea a sustinut ca nu este vorba de impunerea unui mandat presedintelui Traian Basescu.

Zgonea: Nu-i impunem presedintelui Basescu un mandat pentru Consiliul European, ii recomandam.

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni seara, ca Parlamentul nu-i va impune presedintelui Traian Basescu un mandat pentru Consiliul European, ci ii va recomanda unul, el intrebandu-se daca presedintele va tine cont de acest punct de vedere, care va fi publicat in Monitorul Oficial, potrivit Mediafax. Zgonea a sustinut ca nu este vorba de impunerea unui mandat presedintelui Traian Basescu. Aceasta este obligatia noastra, avem o lege cu privire la raporturile .

Ponta: USL solicita presedintelui sa sustina in pozitia exprimata de Comisia Europeana cu privire la bugetul UE/ Antonescu: Pozitia Romaniei la Consiliul European poate sa faca continutul unei dezbateri parlamentare

Premierul Victor Ponta, copresedinte USL, a declarat luni ca Uniunea Social Liberala, in calitate de majoritate parlamentara, solicita presedintelui Traian Basescu si celorlalti reprezentanti ai Romaniei ca in cadrul reuniunilor la care participa sa sustina in totalitate pozitia exprimata de Comisia Europeana si Parlamentul European referitor la alocarile pentru politica de coeziune si politica agricola comuna. Copresedintele USL Crin Antonescu a precizat ca examineaza posibilitatea de a face organiza o sedinta a camerelor reunite ale Parlamentului in cares a se discute subiectul pozitiei Romaniei la Consiliul European.

Antonescu vrea dezbatere in Parlament pe tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European. ...

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European poate face obiectul unei dezbateri parlamentare. Totodata, acesta a explicat ca USL examineaza posibilitatea de a convoca marti o sedinta de plen reunit pe acest subiect, potrivit Mediafax. Eu cred ca acest subiect major al pozitiei Romaniei la Consiliul European poate sa faca continutul si al unei dezbateri parlamentare. Examinam posibilitatea de a facem maine o sedinta a Camerelor .

Ion Cristoiu: Victor Ponta nu are niciun chef sa mearga la Consiliul European. El este un smecher care ocoleste situatiile dificile

Jurnalistul Ion Cristoiu a comentat marti seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant, de pe B1 TV, subiectul reprezentarii Romaniei la Consiliul European de la Bruxelles, apreciind ca Victor Ponta i-a cerut.

Van Rompuy si Barroso se vor intalni cu toti liderii europeni inainte de Consiliul European

Presedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, si presedintele CE, Jose Manuel Barroso, se vor intalni, incepand de marti, cu toti liderii europeni, pentru a preveni un esec la Consiliul European, transmite Realitatea. net.

VIDEO Parlamentul a adoptat o rezolutie care sprijina propunerea lui Barroso si respinge propunerea lui Van Rompuy privind bugetul UE. Ponta: Nimeni nu participa la Consiliul European reprezentandu-se doar pe sine. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa

Premierul Victor Ponta s-a adresat marti plenului reunit al celor doua Camere ale Parlamentului pentru a prezenta punctul de vedere al Guvernului cu privire la pozitia pe care Romania trebuie sa o adopte la reuniunea Consiliului European de la sfarsitul acestei saptamani, unde va participa seful statului. Nimeni nu participa la Consiliul European reprezentandu-se doar pe sine. Trebuie sa existe o colaborare Presedintie - Guvern - Parlament. Beneficiile pentru Romania nu trebuie sa fie secrete, nu este apanajul unui singur om, a declarat Ponta. In urma dezbaterilor, Parlamentul a adoptat o Rezolutie cu privire la interesele Romaniei in ce priveste negocierea noului cadru financiar multianual al Uniunii Europene 2014-2020, rezolutie care sprijina propunerea presedintelui Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, si respinge propunerea presedintelui Consiliului European, Herman Van Rompuy, privind bugetul UE. Rezolutia, adoptata cu larga majoritate, nu are putere de lege, fiind doar punctul de vedere al Parlamentului.

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )