Libnet.ro
UNICEF

12:30

Basescu, un nou ATAC la Ponta. Ce spune fostul presedinte despre relaxarea fiscala din Romania

România Liberă România Liberă,
Basescu, un nou ATAC la Ponta. Ce spune fostul presedinte despre relaxarea fiscala din Romania

Situatia financiara a Romaniei nu poate sustine politica de relaxare fiscala promovata de guvernul condus de Victor Ponta, prin masuri precum reducerea TVA, a subliniat duminica fostul presedinte Traian Basescu, . continuă pe România Liberă

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Roma and 172;nia, Irina Socol, a fost condamnata ieri, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Fostul presedinte Siveco, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in.

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, condamnata la trei ani si sase luni de inchisoare

Fostul presedinte Siveco Romania, Irina Socol, a fost condamnata joi, de Tribunalul Bucuresti, la trei ani si sase luni de inchisoare cu executare, in dosarul in care este acuzata de evaziune fiscala in domeniul comercializarii de programe informatice.

Traian Basescu, nemultumit de numirea lui Ungureanu la SIE: Iohannis va plati factura acestui lucru

Traian Basescu il critica pe Klaus Iohannis pentru numirile facute la sefia serviciilor secrete. Asta pentru ca, spune fostul presedinte, atat Eduard Hellvig cat si Mihai Razvan Ungureanu sunt apropiati ai.

Dan Voiculescu, un nou ATAC la dictatorul Traian Basescu

Dan Voiculescu a explicat ca Traian Basescu nu a fost doar adversarul lui politic ci adversarului poprului roman si pentru faptul ca acesta i s-a impotrivit a platit.

PSD pregateste un nou atac asupra CCR

Alesii PSD interpreteaza legea in mod absurd pentru a-l revoca din functia de judecator al Curtii Constitutionale pe Stefan Minea, votat de Camera Deputatilor in urma cu cinci ani. PSD aduce ca argument si cazul Sova, insa daca s-ar aplica interpretarea social-democratilor, fostul ministru ar trebui sa fie arestat deja.

Cine este Cristian Busoi, fostul presedinte CNAS, posibil candidat al PNL la Primaria Bucuresti. Europarlamentarul a fost interceptat in dosarul baronului de Mehedinti Adrian Duicu

Europarlamentarul Cristian Busoi, copresedinte PNL Sector 1, s-a inscris joi in competitia interna a partidului pentru desemnarea candidatului la functia de primar al Bucurestiului, intr-un eveniment la care a participat si copresedintele PNL Alina Gorghiu. Busoi, in varsta de 37 de ani, a fost deputat in parlamentul Romaniei, apoi europarlamentar, presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, ulterior revenind in Parlamentul European, unde este membru in Comisia pentru mediu, sanatate publica si siguranta alimentara. Numele lui Busoi a aparut in dosarul DNA al lui Adrian Duicu, baronul de Mehedinti, in perioada in care a fost seful CNAS. Vezi in articol un profil al candidatului PNL.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )