Libnet.ro
UNICEF

05:46

Basescu pentru Wiener Zeitung: Nu am un conflict cu Ponta; acordul de coabitare functioneaza perfect

Hotnews Hotnews,
 Basescu pentru Wiener Zeitung: Nu am un conflict cu Ponta; acordul de coabitare functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, ca intre el si premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare functionand perfect, iar revizuirea Constitutiei si referendumul tin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul, scrie Mediafax. continuă pe Hotnews

Basescu, pentru Wiener Zeitung: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi.

Traian Basescu, in Wiener Zeitung: Nu am un conflict cu Victor Ponta, coabitarea functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat, vineri, pentru Wiener Zeitung, ca nu are niciun conflict cu premierulVictor Ponta si ca acordul de coabitare functioneaza perfect, potrivit Mediafax. Avem un acord de.

Basescu pentru presa austriaca: Acordul de coabitare cu Ponta functioneaza perfect.

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru cotidianul austriac Wiener Zeitung, ca intre el si premierul Victor Ponta nu este niciun conflict, acordul de coabitare functionand perfect, iar revizuirea Constitutiei si referendumul tin de dezbaterea pe care o are cu Parlamentul, informeaza Mediafax. Avem un acord de coabitare cu Guvernul si acesta functioneaza perfect, afirma presedintele in interviul publicat vineri in pagina electronica a publicatiei austriece, fiind .

Basescu: Nu am un conflict cu Ponta. Acordul de coabitare functioneaza perfect

Presedintele Traian Basescu a declarat pentru ziarul austriac Wiener Zeitung ca relatia dintre el si premierul Victor Ponta nu are in niciun fel de suferit, pentru ca acordul de coabitare functioneaza perfect.

Mai multe ONG-uri cer sanctionarea lui Basescu pentru declaratii discriminatorii despre femei

Mai multe organizatii neguvernamentale cer Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii CNCD) sanctionarea presedintelui Traian Basescu pentru unele declaratii facute recent la o intalnire cu femei de succes, considerate discriminatorii,.

Basescu: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014.

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi indeplineasca angajamentele, relateaza Mediafax. Contez pe aderarea noastra in aprilie 2014, afirma Basescu, intrebat cand va deveni Romania membra Schengen. De asemenea, intrebat daca i se pare nedreapta amanarea aderarii Romaniei la Schengen la solicitarea Germaniei, el raspunde negativ, adaugand ca .

Traian Basescu: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014

Presedintele Traian Basescu afirma, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi indeplineasca angajamentele, transmite Mediafax.

Traian Basescu: Contez pe intrarea noastra in Schengen in aprilie 2014

Presedintele Traian Basescu a declarat, intr-un interviu pentru Wiener Zeitung, ca se asteapta ca aderarea Romaniei la spatiul Schengen sa aiba loc in aprilie 2014, dar tara noastra trebuie sa isi.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )