Libnet.ro
UNICEF

20:30

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Antena3 Antena3,
Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Traian Basescu incearca sa foloseasca subiectul Rosia Montana pentru a isi face imagine. Basescu a insinuat astazi ca premierul Victor Ponta ar fi luat bani de la Rosia Montana sa sustina proiectul. continuă pe Antena3

Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca, asa cum Victor Ponta il intreba pe el cati bani a luat pentru proiectul de la Rosia Montana, desi nu era semnat nimic, acum il intreaba si el: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi pentru.

Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana?.

Presedintele Traian Basescu a sugerat luni ca premierul Victor Ponta a primit bani de la compania Gabriel Resources pentru a aproba exploatarea de la Rosia Montana. Subiectul Rosia Montana a fost o problema de actualitate si in timpul guvernului Boc. Eu am fost un partizant al proiectului, dar Emil Boc nu a fost si de aceea proiectul nu s-a facut. Zice: Nu cred in el. Sigur, nu am fortat nota pentru ca nu poti sa faci ceva impotriva constiintei unui om. Din cate inteleg, Ponta nu a modificat .

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi proiectul Rosia Montana?

Presedintele Traian Basescu l-a intrebat indirect luni, pe premierul Victor Ponta, in cadrul unui interviu in exclusivitate pentru Adevarul, cati bani a primit de pe urma proiectului Rosia Montana. Acuzele.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Crin Antonescu si Ponta - dezastre pentru Romania / Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adria

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana?Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria. Emisiune in curs de desfasurare.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Posibil referendum odata cu europarlamentarele / Nu stiu care ar trebui sa fie candidatul dreptei la prezidentiale, Crin Antonescu si Ponta sunt dezastre pentru Romania/ Gruia Stoica a

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Basescu i-a calificat pe Crin Antonescu si Victor Ponta drept dezastre pentru Romania, si l-a intrebat pe premier: Ponta, citi bani ai luat ca sa semnezi cu Rosia Montana? Referitor la coagularea dreptei politice, Basescu a spus ca momentul optim pentru aceasta va fi a doua zi dupa alegerile europarlamentare, si a sustin fuziunea intre partidele de dreapta, si nu alierea lor. Basescu a avansat si un scenariu pentru Siria si influenta asupra Rusiei, care ar putea cere Transnistria drept compensare pentru eventuala pierdere a bazei sale militare din Siria.

Traian Basescu: Ponta, cati bani ai luat ca sa semnezi Rosia Montana? Trimiterea legii privind acordul cu Rosia Montana in Parlament este o lasitate a guvernului / Ponta aduce aminte de stilul lui Adrian Nastase

Presedintele Traian Basescu a declarat luni, intr-un interviu pentru Adevarul preluat de B1 TV, ca nu exclude posibilitatea sa organizeze un referendum pe tema exploatarilor de la Rosia Montana in acelasi timp cu alegerile europarlamentare. Basescu a spus ca trimiterea de catre Guvern a proiectului in Parlament este o lasitate, si a comparat stilul lui Victor Ponta cu cel al lui Adrian Nastase. Emisiune in curs de desfasurare.

Basescu: Nu exclud sa convoc referendum pentru Rosia Montana simultan cu europarlamentarele

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni, ca promovarea prin lege a exploatarii de la Rosia Montana este o dovada de lasitate a Guvernului, informeaza Mediafax. Seful statului a spus,.

Ponta: Ideea lui Basescu a unui referendum privind Rosia Montana este foarte buna.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, dupa sedinta USL, ca ideea exprimata de seful statului, Traian Basescu, de a declansa un referendum privind proiectul Rosia Montana, este una foarte buna, informeaza Mediafax. Daca presedintele Traian Basescu, conform atributiilor sale constitutionale, considera util sa declanseze un referendum, cred ca e o idee foarte buna, a spus Ponta. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Ponta a spus ca, daca nu s-ar fi facut partea .

Macovei despre exploatarea de la Rosia Montana: Ponta este las si ipocrit.

Europarlamentarul PDL Monica Macovei a scris, pe blogul personal, ca Romania nu are nevoie de cianuri la Rosia Montana si ca premierul Ponta este las si iresponsabil. Citeste si Basescu: Ponta, cati bani ai luat de la Rosia Montana? Astfel, Macovei sustine ca Victor Ponta nu a avut curajul sa-si asume decizia de deschidere a exploatarii la Rosia Montana printr-o hotarare de Guvern si ca a trimis proiectul in Parlament, pentru a scapa de orice responsabilitate. Ponta a aprobat un proiect .

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )