Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Decretul, publicat in MO.

România Liberă România Liberă,
Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Decretul, publicat in MO.

UPDATE: Decretul de promulgare a Legii bugetului de stat pe 2014 a fost publicat in Monitorul Oficial. Presedintele Romaniei decreteaza: Se promulga Legea pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014 si se dispune publicarea acestei legi in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, se arata in document. Potrivit Legii pentru aprobarea plafoanelor unor indicatori specificati in cadrul fiscal-bugetar pe anul 2014, plafonul soldului bugetar . continuă pe România Liberă

Basescu a promulgat bugetul de stat pe anul 2014.

Presedintele Traian Basescu anunta ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014 pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Am convocat aceasta mica declaratie de presa pentru a informa ca am promulgat Bugetul de Stat. Am facut acest lucru pentru ca Guvernul a fost de acrod sa amane cu trei luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant, motorina si benzina. Citeste si: Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. Ponta: Acciza de 7 .

Traian Basescu a promulgat bugetul de stat pentru 2014

In plin scandal politic intre PNL si PSD, presedintele Traian Basescu a promulgat, ieri, bugetul de stat pe anul 2014, dupa de Guvernul a fost de acord sa amane cu trei luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul de stat pe 2014

Presedintele Traian Basescu a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta la palatul Cotroceni, ca a promulgat bugetul de stat pe anul 2014. Am convocat aceasta mica declaratie de presa pent.

Traian Basescu: Am promulgat bugetul de stat. Am vrut sa corectez o greseala in negocierile cu FMI

Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri seara, intr-o declaratie de presa de la Palatul Cotroceni, ca a promulgat bugetul de stat, in urma acceptului guvernului de a amana intrarea in vigoare a accizei.

Ponta: Presedintele Basescu promulga bugetul de stat in schimbul amanarii cu 3 luni a accizei la carburanti

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri ca introducerea accizei de 7 eurocenti la carburanti va fi amanata cu trei luni, pana la 31 martie 2014, iar presedintele Traian Basescu va trimite, miercuri, la Monitorul Oficial decretul de promulgare a bugetului de stat.

Basescu: Am promulgat bugetul de stat pentru anul viitor

Update 17:33 Basescu: Nu se rupe USL-ul. Puteti sa va faceti Craciunul si Anul Nou linistiti Presdintele Traian Basescu a declarat, in aceasta seara, ca Uniunea Social-Liberala nu se va destrama, precizand ca PSD si PNL doar se sicaneaza.

UPDATE. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Am promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a fost de acord sa amane cu 3 luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Fata de 2,4 mld cat era prevazut in bugetul de stat, suspendarea aplicarii pe termen de 3 luni inseamna pierderea a 600 de milioane de lei in bugetul de stat, a anuntat seful statului. Sunt convins ca .

UPDATE. VIDEO. Basescu: Am promulgat bugetul, dupa ce Guvernul a renuntat la acciza. ...

UPDATE: Presedintele Traian Basescu a anuntat, miercuri, ca a promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a amanat intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Cititi mai jos principalele declaratii ale sefului statului, in format LIVE TEXT: Am promulgat bugetul de stat, pentru ca Guvernul a fost de acord sa amane cu 3 luni intrarea in vigoare a accizei pe carburant. Fata de 2,4 mld cat era prevazut in bugetul de stat, suspendarea aplicarii pe termen de 3 luni inseamna pierderea a 600 de .

Presedintele Traian Basescu a promulgat legea bugetului de stat pentru 2014, premierul Ponta a promis ca va amina cu 3 luni taxa de 7 eurocenti pe benzina si motorina

Presedintele Traian Basescu a promulgat miercuri, 18 decembrie, legea bugetului de stat pentru 2014, potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale. Presedintele anuntase cu citeva minute inainte, intr-o declaratie de presa, ca a ajuns la un acord cu Guvernul in urma caruia va promulga bugetul. Acordul, anuntat public si de premierul Victor Ponta, consta in aminarea de catre Executiv cu 3 luni a introducerii taxei de 7 eurocenti pe litrul de carburant atit la benzina, cit si la motorina).

Legea bugetului de stat pe 2014, publicata in Monitorul Oficial

Legea bugetului de stat pe 2014, promulgata miercuri de presedintele Traian Basescu, a fost publicata, joi, in Monitorul Oficial. Presedintele a anuntat, miercuri, ca promulga bugetul pentru anul viitor in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2572 seconds )