Libnet.ro
UNICEF

20:15

Basescu respinge ideea unui guvern tehnocrat dupa alegerile din toamna

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu respinge ideea unui guvern tehnocrat dupa alegerile din toamna

Fostul presedinte al tarii, Traian Basescu, respinge ideea investirii unui nou guvern tehnocrat dupa alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna. continuă pe Ziarul Bursa

Consilierul pe politica interna al lui Iohannis: Nu este exclusa varianta numirii unui nou premier tehnocrat dupa alegerile din toamna

Nu este exclusa numirea unui alt premier tehnocrat dupa alegerile legislative din toamna, in conditiile in care niciun partid nu va castiga o majoritate care sa ii permita sa formeze pe cont propriu un guverns, a afirmat Laurentiu-Mihai Stefan, consilierul pe politica interne al lui Klaus Iohannis, la evenimentul Reuters Eastern Europe Investment Summit.

Liberalii exclud orice colaborare cu PSD, dupa alegerile din 5 iunie

Copresedintele PNL Vasile Blaga a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, organizata la Braila, ca este exclusa orice colaborare cu PSD la nivel national, dupa alegerile din 5 iunie,.

Dragnea spune ca Zgonea va fi revocat dupa alegerile de duminica

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni, la Timisoara, ca, dupa alegerile locale din 5 iunie, social-democratii din Parlament vor demara procedurile de inlocuire a actualului presedinte al Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea.

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat

Klaus Iohannis ar putea numi un nou premier tehnocrat, dupa alegerile legislative din toamna. Anuntul a fost facut chiar de un consilier de la Cotroceni, Laurentiu Stefan, intr-un interviu acordat.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )