Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu: Romania sustine eliminarea restrictiilor pentru Ucraina.

România Liberă România Liberă,
Basescu: Romania sustine eliminarea restrictiilor pentru Ucraina.

Presedintele Traian Basescu a declart, joi, inainte de Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania va sustine eliminarea restrictiilor pentru Ucraina care nu fac parte din conditiile tehnice pentru semnarea acordurilor acestei tari cu UE. Marea problema a summit-ului este Ucraina, care va face diferenta. Daca Ucraina va semna, va fi un succes al Parteneriatului Estic, al Uniunii Europene, dar si al tarilor din regiune. Daca Ucraina nu va semna, va fi doar un important pas . continuă pe România Liberă

Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru.

VIDEO Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru.

UPDATE VIDEO Traian Basescu: Romania sustine ridicarea oricarei rezerve, in afara conditiilor tehnice, pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE/ Comisarul Fule: UE nu va renunta la conditia privind eliberarea Iuliei Timoshenko

Presedintele Traian Basescu a declarat joi, inainte de plecarea spre Lituania unde va participa la Summitul Parteneriatului Estic de la Vilnius, ca Romania sustine ridicarea oricarei rezerve care este in afara conditiilor tehnice pentru a permite Ucrainei sa semneze Acordul de asociere cu UE, daca presedintele Viktor Ianukovici va dori acest lucru. UPDATE Comisarul european pentru extindere si politica de vecinatate, Stefan Fule: UE nu va renunta la conditia de eliberare a fostului premier ucrainean Iulia Timoshenko pentru a convinge Kievul sa semneze Acurdul de asociere si liber schimb.

Un primar german cere ajutorul UE dupa ridicarea restrictiilor pentru romani si bulgari.

Primarului orasului Mannheim, din sud-vestul Germaniei, a declarat ca are nevoie ajutor de la UE pentru a face fata ridicarii restrictiilor pe piata muncii pentru romani si bulgari, de la 1 ianuarie 2014, informeaza Mediafax. Primarul Peter Kurz a declarat ca, in 2013, Mannheim landul Baden-Wurttemberg), a alocat peste patru milioane de euro pentru integrarea si pentru sprijinirea imigrantilor din Romani si Bulgaria, dar va avea nevoie de mai multi bani anul viitor. Estimam ca, dupa .

Traian Basescu: Romania se va Reuni cu Republica Moldova

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, a declarat in aceasta seara ca Romania trebuie sa isi asume un nou proiect national iar acesta va fi Reunirea cu Republica Moldova. Mai devreme sau mai tarziu ne vom reuni cu Republica Moldova, a declarat presedintele Romaniei la televiziunea nationala.

Basescu: Romania nu poate decat sa castige din summitul China - Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu a declarat, la RRA, ca Romania trebuie sa priveasca cu profesionalism summitul China - Europa Centrala si de Est, care este o sansa, el aratand ca, daca Guvernul va prezenta proiecte realiste si convingatoare, Romania nu poate decat sa castige.

Basescu: Romania nu poate decat sa castige din summit-ul China - Europa Centrala si de Est

Presedintele Traian Basescu a declarat, la RRA, ca Romania trebuie sa priveasca cu profesionalism summit-ul China - Europa Centrala si de Est, care este o sansa, el aratand ca, daca Guvernul va prezenta proiecte realiste si convingatoare, Romania nu.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2022 seconds )