Libnet.ro
UNICEF

11:15

Basescu spune ca Dragnea nu mai controleaza nimic

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu spune ca Dragnea nu mai controleaza nimic

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca, in prezent, Liviu Dragnea nu mai controleaza nici Guvernul, nici grupurile parlamentare, nici majoritatea parlamentara si nici Partidul Social Democrat. continuă pe Ziarul Bursa

Basescu, mesaj catre Dragnea: Daddy pare ca nu ntelege nimic. Nu mai controleaza nici guvernul, nici majoritatea parlamentara, nici partidul. Pleaca acum!

Traian Basescu ii transmite lui Liviu Dragnea un sfat- sa plece cat mai repede pentru ca a pierdut controlul asupra partidului, guvernului si majoritatii parlamentare. Fostul presedinte mai sustine ca zilele liderului PSD sunt numarate si ca, daca nu se retrage singur acum, peste cateva saptamani va fi dat afara.

Necazuri pentru fostul presedinte polonez Lech Walesa din cauza unor postari pe Facebook

Fostul presedinte al Poloniei Lech Walesa trebuie sa-i ceara scuze liderului partidului aflat la putere Lege si Justitie PiS), Jaroslaw Kaczynski, pentru postarea de comentarii defaimatoare pe Facebook in 2016. Decizia a fost luata de un tribunal polonez din Gdansk, transmite dpa international.

Traian Basescu, AVERTISMENT DEVASTATOR pentru Liviu Dragnea: Sunt ultimele zile cand mai poate pleca din fruntea PSD pentru ca vrea el. Peste cateva saptamani va fi prea tarziu

Fostul presedinte Traian Basescu sustine, intr-un meaj publicat, vineri, pe Facebook, ca Liviu Dragnea nu mai controleaza, in acest moment, nici guvernul, nici majoritatea parlamentara si nici partidul la.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )