Libnet.ro
UNICEF

07:15

Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Basescu si Udrea au furat mai mult decat Solomon

Presedintele PSD Victor Ponta a declarat ieri, la un miting electoral din Craiova, ca nu se bucura de faptul ca fostul primar al orasului, Antonie Solomon, este in inchisoare, premierul opinand ca Traian Basescu, Elena Udrea, Radu Berceanu, Adriean Videanu si Emil Boc au furat mai mult decat fostul edil, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Dacia a crescut in Franta de 8 ori mai mult decat piata

Inmatricularile de autoturisme noi Dacia in Franta au inregistrat in aprilie cea mai puternica crestere in randul marcilor cu vanzari semnificative, de 45,6%, la 11. 287 masini, avansul fiind de opt ori mai rapid decat cel al pietei franceze, unde Dacia.

STUDIU. Romanii care merg la picnic cheltuiesc de zece ori mai mult decat la restaurante

Romanii care prefera picnicul, alocand 39,1% din bani pentru mancare, bauturi si tigari, 31% pentru diverse cumparaturi si doar 4,5% pentru restaurante si baruri, potrivit unui studiu al Institutului National de Cercetare si Dezvoltare in Turism INCDT).

Neanderthalienii, mai evoluati decat s-a crezut anterior

Neanderthalienii, mai evoluati decat s-a crezut anterior.

Business Report: Cu cat s-au scumpit carburantii in Romania in acest an. Ce s-a intamplat in restul Europei; 250.000 de euro - salariul pe sapte luni al directorului Transgaz. Petru Vaduva: Nu mi se pare mult; Traim mai rau decat in timpul crizei. Cifrel

Bancile se asteapta sa reia creditarea, dar se plang de insolvente. Peste 80% dintre banci se asteapta la o intensificare a activitatii de creditare in urmatoarea. Investitorii din Germania, Italia si Olanda controleaza cele mai multe grupuri de multinationale din Romania. Investitorii din Germania, Italia si Olanda controleaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1921 seconds )