Libnet.ro
UNICEF

01:05

Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

România Liberă România Liberă,
Basescu,despre candidatura lui Oprescu la Presedintie: il stiu cel mai bine maidanezii.

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti, primarul general Sorin Oprescu nu are sanse sa castige la alegerile prezidentiale. A mai luat 2% Sorin Oprescu, cand statea mai bine. Inca nu se prinsese lumea cum e cu Sorin Oprescu. Iar pe Sorin Oprescu cel mai bine il cunosc cainii maidanezi, a comentat Basescu. Presedintii PSD, UNPR si PC au semnat, luni, protocolul pentru constituirea aliantei electorale Uniunea Social-Democrata USD), pentru alegerile europarlamentare, la eveniment fiind . continuă pe România Liberă

Cel mai mare furnizor de aur la nivel mondial intra pe piata noastra

Rand Refinery, principalul furnizor mondial de aur, intra pe piata din Romania. infiintata in anul 1920, in Africa de Sud, de catre Ministerul Minelor cu scopul de a rafina aurul din minele nationale, Rand Refinery este in prezent cel mai mare complex integrat de topire si rafinare a metalelor pretioase.

Seful Politiei Rutiere: in 2013 s-a inregistrat cel mai mic numar de morti in accidente rutiere din ultimele doua decenii

In anul 2013 s-a inregistrat cel mai mic numar de morti in urma accidentelor rutiere din ultimii 20 de ani, a anuntat marti seful Politiei Rutiere Lucian Dinita. Este pentru prima oara, dupa 20 de ani,.

Cisco: Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel

Vulnerabilitatile si amenintarile de securitate au atins in 2013 cel mai ridicat nivel din 2000 incoace, potrivit Raportului Cisco de securitate, dat de publicitatii astazi.

Studiu: iPad mini este cel mai usor de stricat gadget din lume

O firma specializata pe asigurari de gadgeturi, a clasificat tableta iPad mini ca fiind cel mai usor de stricat gadget din lume. Cu toti stim cat de sensibile sunt gadgeturile moderne la cazaturi, probleme software sau hardware. in teorie, multe dintre ele rezista la cazaturi superficiale si socuri minore, din pacate, experienta ne-a demonstrat ca, nu le putem avea pe toate. Fie ne dorim o tableta sau un smartphone care arata foarte bine, fie optam pentru unul rezistent si butucanos.

Cotatia graului, in cel mai mare avans saptamanal din septembrie

Pretul futures al graului a consemnat, in intervalul 3-7 februarie, pe piata americana, cel mai important avans saptamanal din septembrie 2013 pana in prezent, in conditiile in care inghetul din SUA a afectat culturile celui mai mare exportator mondial de profil.

Optimismul firmelor britanice a urcat la inceputul anului la cel mai ridicat nivel din ultimele doua decenii

Optimismul firmelor din Marea Britanie a crescut in luna ianuarie la cel mai ridicat nivel din ultimii 22 de ani, potrivit unui raport al companiei de contabilitate si consiliere pentru afaceri BDO, citat de cotidianul.

Bjoerndalen a ratat sansa de a deveni cel mai medaliat sportiv la JO de iarna. Francezul Martin Fourcade, aur la urmarire

Biatlonistul norvegian Ole Einar Bjoerndalen a ratat sansa de a deveni cel mai medaliat sportiv din istoria Jocurilor Olimpice de iarna, dupa ce s-a clasat pe pozitia a patra a probei de urmarire la Soci. Noul.

Mark Zuckerberg este cel mai generos american al anului 2013: Fondatorul Facebook a donat 970 de milioane de dolari in actiuni ale companiei sale

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a fost, alaturi de sotia sa, cel mai generos american al anului 2013. Cei doi au donat anul trecut 970 de milioane de dolari in actiuni Facebook, banii ajungand la o firma non-.

Cel mai mare velier din lume ajunge la Constanta in luna mai

Cel mai mare velier din lume, Sedov, va participa la regata Black Sea Tall Ships care se va desfasura pe parcursul a 30 de zile in apele Marii Negre intre patru porturi: Varna, Novorossiisk, Soci si Constanta, conform unui comunicat de presa.

Crin Antonescu: N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. / Locomotive electorale sunt putine. Klaus Johannis ar fi fost una, dar nu putem sa ii dam si sarcina asta

N-avem nici cel mai mic gand sa plecam de la guvernare. Schimbarile arata intentia noastra de a ne angaja cu ce avem mai bun sa ducem la capat aceasta guvernare, a declarat duminica seara liderul liberal Crin Antonescu la TVR.

ştiri din Politica

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )