Libnet.ro
UNICEF

13:30

Basham, despre sustinerea SUA si alegerile prezidentiale 2019: Trump nu va fi dezamagit de rezultate

România Liberă România Liberă,
Basham, despre sustinerea SUA si alegerile prezidentiale 2019: Trump nu va fi dezamagit de rezultate

Presedintele Democracy Institute, Patrick Basham a vorbit despre alegerile prezidentiale din Romania. continuă pe România Liberă

Victor Ponta: PSD nu va avea sustinerea PRO Romania la alegerile prezidentiale

Victor Ponta a declarat ca partidul PRO Romania nu va sustine un candidat PSD la alegerile prezidentiale din toamna.

Teodorovici anunta ca nu va candida la alegerile prezidentiale

Presedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a anuntat, ieri seara, ca nu va candida la alegerile prezidentiale.

Partidul lui Neculai Ontanu si-a anuntat candidatul pentru alegerile prezidentiale

Andrei Stoican va candida la alegerile prezidentiale din partea Partidului Ader la Democratie, Educatie si Reconstructie ADER). Ne dorim un presedinte al romanilor care sa aiba o puternica sustinere na?.

Viorica Dancila, despre sustinerea neconditionata a presedintelui fata de Kovesi: Ar sustine Klaus Iohannis o alta persoana care ar avea aceleasi probleme?

Premierul Viorica Dancila a declarat, sambata, legat de faptul ca presedintele Klaus Iohannis ar fi discutat cu presedintele Frantei despre sustinerea Laurei Codruta Kovesi pentru sefia Parchetului European,.

Sondaj. Pe cine ati vota dintre Klaus Iohannis si Dan Barna la alegerile prezidentiale?

USR pare ca a decis candidatul al prezidentiale in persoana lui Dan Barna, consideat initial favorit. Dacian Ciolos este varianta de premier a Aliantei 2020. Dan Barna este cel de-al doile sibian care va.

Sinteza Zilei. Cine va fi candidatul coalitiei la alegerile prezidentiale

Mihai Gadea va prezinta in aceasta seara la Sinteza Zilei un nou episod desprins din povestea Sorinei, fetita luata cu forta din familia in care a crescut. Andreea, cea care o numeste pe Sorina.

Firea: Dancila nu are cum sa fie candidatul PSD de succes la alegerile prezidentiale

Gabriela Firea a declarat ca Viorica Dancila nu are cum sa candideze cu succes la alegerile prezidentiale, atat timp cat nu a ajuns nici macar la jumatate din scorul partidului. in opinia sa, ar trebui creata.

Rares Bogdan, predictie sumbra pentru Dan Barna la alegerile prezidentiale

Razvan Dumitrescu a pregatit pentru aceasta seara o editie incendiara a emisiunii Subiectiv. Ce urmeaza in razboiul politic Gabriela Firea - Viorica Dancila? Gabriela Firea va vorbi in direct la Antena 3.

Dan Barna va fi candidatul Aliantei USR-PLUS in alegerile prezidentiale. Dacian Ciolos ramane ca varianta de premier (VIDEO)

Presedintele USR, Dan Barna, a fost desemnat candidatul Aliantei 2020 USR-PLUS la alegerile prezidentiale, in timp ce presedintele PLUS, Dacian Ciolos, va fi propunerea aliantei pentru functia de premier in.

Ramona Ioana Bruynseels, despre contracandidatii de la prezidentiale: Vazand candidati care surprind lumea in mod placut, pierd teren

Ramona Ioana Bruynseels a avut o prima reactie dupa ce in spatiul public a aparut informatia ca Dan Barna ar candidatul la prezidentiale din partea USR-PLUS. Candidata umanistilor sustine ca acestia au.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )