Libnet.ro
UNICEF

16:00

Bashar al-Assad confirma intentia de a plasa sub control international arsenalul chimic

Antena3 Antena3,
Bashar al-Assad confirma intentia de a plasa sub control international arsenalul chimic

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a confirmat ca intentioneaza sa plaseze sub control international arsenalul chimic sirian, potrivit unui interviu acordat unui post de televiziune rus. Siria va trimite. continuă pe Antena3

Siria: Bashar al-Assad a confirmat ca va plasa sub control international armele chimice: Amenintarile SUA nu au influentat decizia

Presedintele sirian Bashar al-Assad a confirmat joi ca Siria va plasa sub control international arsenalul chimic si va trimite documentele necesare la ONU pentru a semna un acord, insa a afirmat ca decizia nu a fost influentata de amenintarile cu atacuri din partea americanilor, relateaza AFP.

UPDATE Siria: Bashar al-Assad a confirmat ca va plasa sub control international armele chimice: Amenintarile SUA nu au influentat decizia

Presedintele sirian Bashar al-Assad a confirmat joi ca Siria va plasa sub control international arsenalul chimic si va trimite documentele necesare la ONU pentru a semna un acord, insa a afirmat ca decizia nu a fost influentata de amenintarile cu atacuri din partea americanilor, relateaza AFP. UPDATE: ONU a primit cererea Damascului de aderare la Conventia pentru interzicerea armelor chimice.

Secretarul de Stat american John Kerry: Bashar al-Assad nu are intentia sau puterea de a preda armele chimice din Siria

John Kerry, secretarul de Stat american, a declarat, luni, ca arsenalul chimic al Siriei este controlat de trei lideri, prin care se afla si presedintele Bashar al-Assad, care nu are nici intentia si nici puterea.

Bashar al-Assad: Siria plaseaza armele chimice sub control international datorita Rusiei

Presedintele sirian Bashar al-Assad a anuntat, joi, ca Siria va plasa armamentul chimic de care dispune sub control international, relateaza Reuters. Totodata, el a precizat ca va trimite la ONU documentele.

CRIZA SIRIA. Assad confirma ca intentioneaza sa plaseze armele chimice sub control ...

Presedintele Siriei, Bashar al-Assad, a confirmat ca intentioneaza sa plaseze sub control international arsenalul chimic sirian, conform unui interviu acordat unui post de televiziune rus, informeaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA: SUA indeamna Guvernul de la Damasc sa declare cat mai repede arsenalul chimic Siria va trimite Natiunilor Unite documente, in vederea semnarii unui acord privind armele chimice, a declarat liderul sirian. Stire in curs de actualizare.

Putin i-a promis lui Assad suplimentarea furnizarii de arme, in schimbul acceptului de a pune armamentul chimic sub control international

Presedintele rus Vladimir Putin i-ar fi promis liderului de la Damasc, Bashar al-Assad, suplimentarea livrarilor de arme, ca parte a afacerii transferului de arme chimice siriene sub control international, sustine.

CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia Damascului, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Avertisment al Bashar al-Assad pentru SUA: Daca ne atacati, asteptati-va la orice Stire in curs de actualizare.

Siria saluta propunerea Rusiei de plasare sub control international a armamentului chimic.

Regimul Bashar al-Assad a salutat propunerea Rusiei privind plasarea sub control international a arsenalului chimic sirian, relateaza AFP, conform Mediafax. Citeste si CRIZA SIRIA. Rusia sfatuieste Siria sa plaseze armele chimice sub control international.

Rusia indeamna regimul sirian sa plaseze sub control international armanentul chimic si sa il distruga

Rusia a indemnat, luni, regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armanentul chimic si sa il distruga, relateaza AFP. indemnaul Rusiei vine in contextul acuzatiilor privind comiterea.

Rusia indeamna Siria sa plaseze sub control international arsenalul chimic si apoi sa il distruga

Rusia indeamna regimul Bashar al-Assad sa plaseze sub control international armamentul chimic si sa il distruga, in contextul acuzatiilor privind comiterea unui atac chimic pe 21 august, la periferia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1925 seconds )