Libnet.ro
UNICEF

11:00

Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat pentru violenta domestica

Adevărul Adevărul,
Basistul trupei Maroon 5 a fost arestat pentru violenta domestica

Basistul trupei Maroon 5, Mickey Madden, a fost arestat, sambata dupa-amiaza, la Los Angeles, dupa ce a fost acuzat de violenta domestica, potrivit mai multor surse media, scrie Variety, citat de news. ro. continuă pe Adevărul

Romania vs. Italia din Fed Cup a fost programat pentru 5-6 februarie 2021

Partida dintre Romania si Italia din play-off-ul Grupei Mondiale din Fed Cup a fost programata pentru 5-6 februarie 2021 si se va disputa in tara noastra, a precizat Federatia Romana de Tenis FRT), luni,.

Pandemia a crescut alcoolismul si violenta domestica. Nevoia de consiliere psihologica a fost mai mare

Liniile telefonice gratuite insituite de Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu Asociatia Proacta EDU au fost asaltate de apeluri de consiliere psihologica, in perioada starii de urgeenta. Au fost inregistrate 1. 600 de apleuri si 11. 000 de minute de convorbiri.

Efectele pandemiei: au crescut consumul de alcool, violenta domestica

In perioada starii de urgenta, la liniile telefonice gratuite puse la dispozitie de catre Departamentul pentru Situatii de Urgenta, in parteneriat cu Asociatia Proacta EDU, au fost inregistrate 1. 600 de apeluri, cu 11. 000 de minute de convorbire. Cei care au apelat aceste linii telefonice s-au confruntat cu teama de boala, teama ca ar putea sa nu mai existe locuri in spitale si teama de a nu-si pierde locul de munca, potrivit specialistilor.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2548 seconds )