Libnet.ro
UNICEF

07:15

Bastionul flower-power din Timisoara, locul de intalnire al tinerilor vestiti, a devenit istorie FOTO

Adevărul Adevărul,
Bastionul flower-power din Timisoara, locul de intalnire al tinerilor vestiti, a devenit istorie FOTO

Flora a fost locul de intalnire al generatiei flower-power din Timisoara, al tinerilor din anii 60-80. Locul unde se vedeau artistii, rockerii, amatorii de jazz, pictori, poeti, studentii. si nu numai. continuă pe Adevărul

VIDEO Seful companiei de termoficare din Timisoara, numit in functie de doua saptamani, a demisionat dupa ce presa a dezvaluit ca are o condamnare penala

Seful societatii de termoficare din Timisoara, Bogdan Nanu, numit in functie de primarul Dominic Fritz in urma cu doua saptamani, a demisionat dupa ce presa a dezvaluit ca a fost condamnat penal. Primarul Dominic Fritz a afirmat, vineri, ca greselile pe care Nanu le-a facut in urma cu 20 de ani au compromis tocmai increderea pe care a construit-o.

Copilul trantit la pamant, intr-un parc din Hunedoara, a fost transferat la un spital din Timisoara

Copilul care a fost trantit la pamantde unchiul sau, intr-un parc din municipiul Hunedoara, a fost transferatla unspital din Timisoara, pentru investigatii de specialitate, potrivit Ziarului.

Un nou focar de coronavirus la o scoala din Timisoara, unde au fost confirmate 5 cazuri de infectare

Un focar de coronavirus a fost detectat in Timisoara la Centrul Scolar pentru Educatie Incluziva Dumitru Ciumagianu, unde au fost confirmate cinci cazuri, in timp ce doua focare de la Spitalul Municipal.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )