Libnet.ro
UNICEF

22:45

Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor sa puna mana pe fotbalistul roman

Playtech Playtech,
Se bat pe Ianis Hagi! Ce mari cluburi sportive vor sa puna mana pe fotbalistul roman

Ianis Hagi a inceput sezonul cu sustinere totala din partea antrenorului Steven Gerrard. Cu toate acestea, insa in ultimele luni, fiul lui Gica Hagi si-a pierdut postul de titular in fata jamaicanului Kemar Roofe, in varsta de 27 de ani. Ce cluburi vor sa puna mana pe Ianis Hagi Glasgow Rangers este lider detasat si . continuă pe Playtech

Ianis Hagi, pe urmele tatalui. Un mare antrenor a pus ochii pe el intr-o perioada dificila la Rangers

Ianis Hagi nu traverseaza o perioada buna la Glasgow Rangers si a fost scos din primul 11 al lui Steven Gerrard. A profitat de sansa primita in Europa League si a marcat cu Lech Poznan, dar nu a fost suficient. Pentru partida cu Dundee United, care este programata duminica de la ora 14:00, fotbalistul roman .

Ianis Hagi nu mai are viata la Glasgow Rangers. Ajunge in Champions League

Ianis Hagi a revenit pe lista marcatorilor pentru Glasgow Rangers, cu reusita din Europa League, in poarta celor de la Lech Poznan. Avea un singur gol in actualul sezon, si acela reusit la finalul lunii august. De asemenea, a pierdut locul de titular in echipa lui Steven Gerrard si prinde foarte putine minute in campionat.

Europa League: Cu cine se vor duela Mircea Lucescu, Ianis Hagi si Nicolae Stanciu in 16-imi (Program complet)

Luni au fost stabilite, in urma unei trageri la sorti, meciurile din 16-imile Europa League la fotbal. Dinamo Kiev, formatie pregatita de Mircea Lucescu, se va duela cu Club Brugge. Unele dintre cele mai interesante dueluri ale acestei faze a competitiei vor fi Real Sociedad vs Manchester United si Benfica vs Arsenal. Intra in material pentru a vedea progamul complet al meciurilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2428 seconds )