Libnet.ro
UNICEF

05:45

Bataie intre doua eleve la un liceu din Barlad. Imaginile au devenit virale pe internet (VIDEO)

Antena3 Antena3,
Bataie intre doua eleve la un liceu din Barlad. Imaginile au devenit virale pe internet (VIDEO)

Inca o bataie intr-o scoala din Romania. Doua eleve ale unui liceu din Barlad s-au batut in curtea institutiei cu pumnii si picioarele. Imaginile au fost filmate de alti elevi si au devenit in. continuă pe Antena3

Anunt bizar dat de un liceu din Alba Iulia! Ce conditie trebuie sa indeplineasca noua femeie de serviciu! Este cumva o greseala sau o gluma?

Un liceu din Alba Iulia a pus un anunt de angajare pentru postul de femeie de serviciu. Conditia pusa a starnit insa un val de reactii. Viitoarei femei de serviciu i se cere sa aiba treizeci de ani de.

Bataie intre soacre la o nunta in Slatina. A fost nevoie de interventia politistilor

Bataie ca-n vestul salbatic intre soacre, la o nunta din Slatina. Doua femei abia inrudite, dupa casatoria copiilor lor, s-au luat la bataie chiar sub ochii nuntasilor. A fost nevoie de interventia.

Bataie intre soacre la o nunta in Slatina. De la ce a pornit totul

Doua femei, abia inrudite prin casatoria copiilor lor, s-au paruit si s-au lovit la nunta odraslelor organizata, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-un local din Slatina. Cearta ar fi plecat de la o.

HOROSCOP 10 octombrie 2019. Zodia care are de ales intre doua directii la fel de tentante

Horoscop Berbec. Inima se mai opune uneori in fata provocarilor, pentru ca ceea ce te opreste pe tine din elan e frica, e slabiciunea sufletului, de parca nu te-ai crede suficient de pregatit pentru asta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )