Libnet.ro
UNICEF

19:45

Bataie intre mai multi detinuti in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati

Antena3 Antena3,
Bataie intre mai multi detinuti in Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati

Cinci detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati s-au luat la bataie in curtea inchisorii. Gardienii au intervenit imediat si i-au separat pe cei cinci. Apoi detinutii au primit ingrijiri medicale la cabinetul medical al inchisorii. continuă pe Antena3

Bataie intre mai multi detinuti la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati.Gardienii au intervenit in forta!

Cinci detinuti de la Penitenciarul de Maxima Siguranta Galati s-au luat marti, la bataie, in curtea unitatii. Gardienii au intervenit pentru a aplana conflictul. Unul dintre batausi a ajuns la spital pentru consult de specialitate.

Germania nu va putea respecta frana datoriilor timp de mai multi ani, spune un consilier al cancelarului Merkel

Germania se confrunta cu provocari fiscale uriase, dupa pandemia de COVID-19, si nu va putea respecta prevederile referitoare la frana datoriilor timp de mai multi ani, a declarat seful de cabinet al cancelarului Angela Merkel, transmite Reuters.

Decizia in miez de noapte care afecteaza milioane de romani cu masini pe benzina si motorina. Vor scoate bani mai multi din buzunar fara discutii

Un nou anunt pentru romanii cu masini pe benzina si motorina spune ca vor scoate mai multi bani din buzunar. Ce se intampla cu tarifele RCA, dupa ce n-au mai crescut cativa ani la.

Cinci detinuti s-au luat la bataie in curtea Penitenciarului din Galati. Unul dintre ei a ajuns la spital

O altercatie spontana intre mai multi detinuti a avut loc marti, 26 ianuarie, in curtea penitenciarului. Administratia locului de detinere a sesizat organele judiciare si a informat judecatorul de supraveghere a privarii de libertate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )