Libnet.ro
UNICEF

05:15

BATAIE la Kanal D! Fanii Puterea Dragostei sunt ingroziti! Andreea Mantea, in STARE DE SOC

B1 B1,
BATAIE la Kanal D! Fanii Puterea Dragostei sunt ingroziti! Andreea Mantea, in STARE DE SOC

Scandal la Puterea Dragostei! Concurenta Bia a cedat psihic l-a amenintat cu bataia pe Jador, asta dupa ce s-a inchis in toaleta si a distrus WC-ul din casa fetelor din Istanbul! PROFETIE APOCALIPTIC. continuă pe B1

Cati bani castiga, de fapt, la o cantare, Jador de la Puterea Dragostei

Emisiunea Puterea Dragostei este un adevarat fenomen in Romania. Participarea la acest show a transformat niste tineri necunoscuti sau la inceput de drum in showbiz in adevarate superstaruri autohtone. Concurentul din cadrul emisiunii Puterea Dragostei, prezentata de Andreea Mantea si filmata in Istanbul, Turcia, s-a umplut de bani! Cat castiga la o cantare Jador de .

Conflict, la Puterea Dragostei de pe Kanal D. Concurenta care a scos-o din sarite pe Andreea Mantea

O concurenta a pus-o in fata faptului implinit pe moderatoarea emisiunii! Una din fetele din casa Puterea Dragostei a incalcat grav regulamentul si a facut ceva ce nimeni nu a mai avut curajul. Ce i-a spus Andreea Mantea si ce pedeapsa au decis producatorii ca merita? Puterea Dragostei: O concurenta a scos-o din sarite pe .

Andreea Mantea a facut anuntul, la Puterea Dragostei. Cine a castigat 1.500 de euro

Andreea Mantea a anuntat cine este castigatorul galei din 29 septembrie. Concurentii rad cu un ochi si plang cu altul, pentru ca langa castigator s-a aflat si cel care va parasi casa iubirii. Cine a plecat de la Puterea Dragostei si care a fost norocosul care a pus mana pe premiul de 1. 500 de euro? .

Ce afaceri are Fizz de la Puterea Dragostei. Bogdan Croitoru a fost dat de gol de Mocanu

Fizz, prins cu mata-n sac! Bogdan Mocanu l-a dat de gol cand ii era lumea mai draga. Se pare ca Fizz ar fi marturisit chiar el baietilor din casa ca are cateva nereguli intr-o afacere aparte, astfel ca Mocanu nici nu a trebuit sa sape mult pentru a-l blama si a continua razboiul cu acesta.

SOC TOTAL la Kanal D! GATA, Andreea Mantea si-a luat LA REVEDERE! A CEDAT presiunii imense! Ce se intampla cu emisiunea

Andreea Mantea nu mai tolereaza scandalurile din casa emisiunii Puterea Dragostei si a luat o decizie radicala! BOMBA iN SHOWBIZ! BIETUL SMILEY! S-A iNTAMPLAT LA VOLAN! AVEA VITEZA MARE GALERIE.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )