Libnet.ro
UNICEF

09:30

Bataie pe pachetele primite pomana la o biserica din Arges - VIDEO

Antena3 Antena3,
Bataie pe pachetele primite pomana la o biserica din Arges - VIDEO

Zeci decredinciosi care au luat parte la sarbatoarea de Sfantul Ilie, la obisericadin Arges, au inceput sa se imbulzeasca pentru a primi pachetul cu mancare,. continuă pe Antena3

Zeci de credinciosi s-au BATUT pe pomana intr-o biserica din Arges (VIDEO)

Bataie pe pachetele primite pomana la o biserica din Arges. Zeci de credinciosi care s-au dus sa ia parte la sarbatoarea de Sfantul Ilie au inceput sa se imbranceasca si sa se calce.

Sexgate in sutana - Un nou scandal zdruncina Biserica din temelii (FOTO)

Un nou scandal sexual zdruncina Biserica din temelii. Staretul unei cunoscute manastiri din Romania ar fi fost surprins purtand conversatii socante, pe Facebook, cu un calugar. Staretul.

Ce fac alte state in scandalul alimentelor de calitate inferioara venite in estul Europei din Occident (VIDEO)

Alimentele de calitate inferioara venite din Occident in estul Europei nu vor mai fi primite. Este concluzia la care au ajuns prim-ministrii din tarile membre ale grupului de la Visegrad, in scandalul al.

Batrana lasata sa agonizeze intr-un spital din Caransebes (VIDEO)

Scene revoltatoare intr-un spital din Caransebes. O batrana internata in unitatea medicala zace pe asternuturi murdare, iar pansamentele nu-i sunt schimbate cu zilele. Rudele se plang ca su.

Imagini spectaculoase cu cel mai periculos drum din lume (VIDEO)

Imagini spectaculoase de pe cel mai periculos drum din lume. Chang Kong, o carare din scanduri de lemn aflata la mii de metri inaltime, este o populara destinatie turistica din China.

Trafic de droguri, afacere in familie: Ce au gasit la perchezitii procurorii DIICOT din Sibiu (VIDEO)

O intreaga familie din Sibiu implicata in trafic de droguri. Un tata si fiul lui, au fost prinsi in flagrant cand incercau sa vanda cocaina si ecstasy in parcarea unui.

Imagini MORTALE cu cel mai periculos drum montan din lume! (VIDEO DRONA, FOTO)

Daca imaginile muntelui Hua din China, filmate cu drona, tefacsa ametesti, inchipuie-ti cum trebuie sa fi fost pentru calugarii care o luau pe acolo in drumul lor spre iluminare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )