Libnet.ro
UNICEF

09:45

Batalia pentru ecran: Samsung si Apple vs. LG si Google pentru cel mai bun OLED

Adevărul Adevărul,
Batalia pentru ecran: Samsung si Apple vs. LG si Google pentru cel mai bun OLED

Daca mai era o etapa in care panoul LCD sa dispara, atunci trecerea Apple la OLED e aceea. Sud-coreenii sunt cei care vor furniza pentru doi rivali. continuă pe Adevărul

Cel mai bogat cioban din tara, acuzat de o teapa consistenta intr-o comuna din Gorj: Suma este foarte importanta pentru localitate

Dumitru Andresoi, cunoscut sub denumirea de Regele ciobanilor, pentru ca este considerat cel mai instarit crescator de ovine din Romania, alaturi de un fost sef din Primaria Rovinari datoreaza Primariei Tismana, din judetul Gorj, aproximativ 700. 000 de lei.

Cel mai bogat cioban din tara, acuzat ca a tepuit consistent o primarie din Gorj: Suma este foarte importanta pentru localitate

Dumitru Andresoi, cunoscut sub denumirea de Regele ciobanilor, pentru ca este considerat cel mai instarit crescator de ovine din Romania, alaturi de un fost sef din Primaria Rovinari datoreaza Primariei Tismana, din judetul Gorj, aproximativ 700. 000 de lei.

Rusia trimite CEL MAI MARE submarin din lume in Marea Baltica pentru a inota in ape NATO! Doar 20 de focoase NUCLEARE la bord! (VIDEO, FOTO)

Are 150 m lungime, un tonaj de 200 de arme la bord dintre care 20 nucleare), este cel mai mare submarin militar din lume si e pe punctul de a parasi Marea Alba cu destinatia Marea Baltica, acolo unde NATO si-a re.

Cat a costat mormantul Ilenei Ciuculete! Locul de veci al regretatei artistei este cel mai spectaculos, dar si cel mai scump din cimitir (FOTO)

Ileana Ciuculescu are cel mai impunator mormant din Cimitirul Straulesti 2, mormant realizat din marmura alba si amplasat intr-un loc plin de verdeata. Este cimitirul care se distinge dinte.

Lectia olandeza care contrazice practica romaneasca in achizitii publice: Cel mai mic pret este intotdeauna cel mai mare

Spre deosebire de autoritatile din Romania, olandezii nu pun accent pe cel mai mic pret atunci cand fac achizitii publice, ci pe pregatirea unui grup de experti care sa cunoasca foarte bine piata.

Selena Gomez si The Weeknd, cel mai puternic cuplu de pe Instagram! Insumeaza 127 milioane de Followers!

Selena Gomez si The Weeknd si-au facut in sfarsit relatia publica si pe Instagram. Cei doi au devenit astfel cel mai puternic cuplu de pe reteaua de socializare, cumuland 130 de milioane de Followers.

Business report:In timp ce Romania fuge de tuneluri, grecii inaugureaza cel mai lung tunel de autostrada din Balcani; Strazile Romaniei, pline de gropi. Lipsa materialelor de calitate face ca peticirile sa fie o constanta sezoniera; Cat de prost e distri

Suzuki Vitara Copper Edition este disponibila in Romania. Vitara este cel mai bine vandut model din gama Suzuki in Romania. Incepand de astazi, Vitara poate fi. Unde se va inregistra cea mai mare crestere economica din Romania in 2017. Produsul Intern Brut al Romaniei va creste, in acest an, cu 5,2%, potrivit.

Vasilescu (BNR), despre majorarile salariale anuntate de PSD: Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern care sa dea cu o mana si sa ia cu doua

Riscul cel mai mare e sa ajungem in situatia unui guvern, oricare, care sa dea cu o mana si sa ia cu doua, a avertizat Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, in contextul in.

Lovitura in Croatia: Cel mai mare retailer din Balcani, Agrokor, a cedat controlul statului. Furnizorii suspenda livrarile. Rusii sunt creditori

Retailerul croat Agrokor, cel mai mare din Balcani, a fost pus sub controlul statului, dupa ce fondatorul si presedintele grupului puternic indatorat, Ivica Todoric, a cerut activarea unei noi legi menite sa pr.

Aceasta este tara cu cel mai mare salariu minim. Sigur merita sa iti cauti un job aici

Luxemburg este tara din Uniunea Europeana care garanteaza cel mai consistent salariu minim angajatilor, respectiv aproximativ 2. 000 de euro brut pe luna. Spre comparatie, in tara noastra, salariul minim este de mai bine de sase ori mai mic, respectiv.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )