Libnet.ro
UNICEF

06:30

Batalia pentru europarlamentare, faza pe afise: Alianta USR-PLUS trolleaza bannerele PSD si Pro Romania

Hotnews Hotnews,
 Batalia pentru europarlamentare, faza pe afise: Alianta USR-PLUS trolleaza bannerele PSD si Pro Romania

Partidele din Romania se bat ironizandu-si unele altora bannerele de campanie. Astfel, dupa ce Partidului lui Victor Ponta, Pro Romania, a trollat afisul fostului sau partid, PSD, Alianta USR-PLUS a intrat in batalie trolland bannerele ambelor formatiuni. continuă pe Hotnews

USR si PLUS si-au prezentat obiectivele pentru europarlamentare. Ce promite Alianta 2020

USR si PLUS si-au prezentat joi obiectivele pentru Parlamentul European, Alianta 2020 promitand, printre altele, ca va sustine ideea unei armate europene, va milita pentru o legislatie Magnitki, va propune tratamente in strainatate pentru romani, va sustine ca produsele sa aiba aceeasi calitate in UE si va propune un fond special Nimeni nu ramane in urma pentru regiunile cu educatie deficitara.

Penibilul din pliantele PSD pentru europarlamentare: de unde au fost luate pozele

PSD a inceput sa distribuie pliante pentru campania electorala si, intr-un mod previzibil, acestea ilustreaza o realitate alternativa care nu are legatura cu Romania. Toti pensionarii din Romania vor primi prin intermediul Postei Romane niste pliante din partea PSD. Acestea sunt menite sa-i convinga sa voteze cu Dragnea si ai lui la alegerile europarlamentare din [] .

Batalia pentru justitie, saptamana decisiva

Urmeaza zile dicisive pentru justitie! Luni, senatorii vor dezbate motiunea simpla depusa de opozitie impotriva lui Tudorel Toader, intitulata Justitia, victima sigura in mainile lui.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )