Libnet.ro
UNICEF

22:15

Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

B1 B1,
Batalie pe functiile din BNR: Care sunt propunerile PNL, PSD, ALDE, USR si UDMR

Incepe batalia pentru functiile din BNR. Mugur Isarescu este sustinut de toate partidele pentru un nou mandat de sef al Bancii Nationale a Romaniei. Nu la fel de simpla e situatia in Consiliu de. continuă pe B1

Curs valutar BNR, luni, 1 iulie: Care sunt cotatiile de azi

Banca Nationala a RomanieiBNR) va stabili si comunica noul curs al valutelor lumii luni, 1 iulie, de la ora 13:00. Urmareste cotatiile monedelor AICI, indata ce vor fi publice pe site-ul oficial. Pana la afisarea cursului de astazi, cotatiile raman la aceleasi valori de data precedenta, 28 iunie. Curs valutar BNR, luni, 1 iulie Banca .

Viorica Dancila: O sa am o discutie cu actorii, sa vedem care sunt nemultumirile. La intalnire va fi si ministrul Culturii (VIDEO)

Viorica Dancila a declarat, luni, ca se va intalni cu actorii care au iesit in strada, fiind nemultumiti de taierile de la bugetul pentru cultura. Vreau sa am o discutie cu dumnealor. Maine voi fixa.

Aproape 500 de restrictii de viteza pentru trenurile din Romania, care circula, in medie, cu 40 kmh

Pe reteaua de cale ferata din Romania sunt, in prezent, 490 de restrictii de viteza, introduse din cauza degradarii infrastructurii feroviare si a lucrarilor de reparatii, mai multe decat in 2018, cand viteza medie a trenurilor Regio a fost de 39 de.

Noi detalii in scandalul POSTASILOR din Sebes care au UITAT sa distribuie peste 10.000 de plicuri: Acestea se aflau in subsolul oficiului postal si la angajati acasa

Opt oameni au fost retinuti in scandalul postasilor lenesi din judetul Alba. Acestia sunt acuzati ca nu au livrat corespondenta instantelor de judecata. in plus, pentru a ascunde neregula, au semnat de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )