Libnet.ro
UNICEF

15:00

Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Online Sport Online Sport,
Va bate Romania cea mai buna clasare din istorie la Eurovision 2017? Solistul Sistem povesteste in premiera pataniile din 2005

Romania participa joi seara in semifinalele concursului Eurovision 2017, tintind a 18-a finala din istorie. Casa de pariuri onlineBetano. coma realizat un info-grafic care sumarizeaza prezenta tarii noastre de-a lungul istoriei in cadrul celui mai mare concurs de muzica european. continuă pe Online Sport

IPO-ul Digi depaseste Romgaz si devine cea mai subscrisa oferta din istorie

Interesul pentru oferta publica de vanzare de actiuni IPO) Digi Communications, proprietarul RCSRDS, a ajuns sa depaseasca nivelul inregistrat acum aproape patru ani, cand Romgaz s-a listat pe Bursa de Valori Bucuresti BVB). Investitorii.

Liviu Dragnea, despre legea Gratierii: Cea mai buna varianta e sa plece din Senat cum a venit de la Guvern / Daca nu mai am autoritate in partid o sa plec si o sa ma apuc de pescuit profesionist

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca cea mai buna varianta este ca Legea Gratierii sa plece din Senat asa cum a venit de la Guvern si a anuntat ca miercuri dimineata conducerea partidului se va reuni pentru a discuta cazul senatorului Serban Nicolae.

Cum sa alegi cea mai buna veioza pentru casa ta

Veioza sau lampadarul este cea mai buna solutie pentru cei care nu suporta lumina puternica a becurilor normale si vor sa aiba acasa o atmosfera calda si relaxanta. Dar cum se alege veioza perfecta? .

Panica la bordul unor curse Blue Air, compania cu cea mai VECHE FLOTA din tara! Cele mai grave incidente ale operatorului low cost

Compania de zbor low cost s-a confruntat cu mai multe incidente de-a lungul timpului, majoritatea problemelor avand loc la decolare. Conform unei analize facute de Aeronews, flota Blue Air este cea mai veche.

Ford Trucks a inaugurat in Romania cel mai mare sediu din Europa

Ford Trucks a inaugurat pe autostrada A1, la km 13,2, cel mai mare sediu din Europa, cu o suprafata de 17. 000 mp si 82 de angajati.

Bogdan Alexandru: Prezidiul Academiei a luat decizia concesionarii terenurilor catre Grivco, era cea mai buna oferta

Fostul presedinte al Fundatiei Patrimoniu a Academiei Romane, Bogdan Alexandru, le-a spus miercuri, judecatorilor Tribunalului Bucuresti, ca prezidiul Academiei Romane a aprobat concesionarea terenurilor catre firma Grivco, pentru ca era cea mai buna oferta.

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion.

E una dintre cele mai socante imagini din istorie. Povestea baiatului de 14 ani care a cazut din avion, dupa decolare - FOTO

La 14 ani, australianul Keith Sapsford voia sa vada lumea. Ai lui l-au luat si l-au plimbat prin unele locuri. Nu i-a ajuns. Dorea mai mult. Pe 24 februarie 1970 s-a ascuns in compartimentul rotilor unui avion.

Laurentiu Duta, membrul trupei 3 Sud Est trece prim momente CUMPLITE! A MURIT cea mai importanta persoana din viata lui! Mesajul lui este SFASIETOR (FOTO)

Laurentiu Duta, unul dintre solistii trupei 3 Sud Est, traieste clipe de-a dreptul cumplite. Mama lui, persoana pe care o iubea cel mai mult s-a stins din viata, lasand un gol imens,.

Mersul pe jos versus alergat. Care este cea mai buna varianta pentru exercitiile cardio?

Exista numeroase motive pentru care unele persoane aleg sa integreze alergatul in rutina de exercitii fizice de zi cu zi. Alergatul ajuta in lupta impotriva stresului, creste nivelul de energie pe tot parcursul zilei, mentine sanatatea cardiaca, imbunatateste starea de spirit si ajuta la pierderea in greutate.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3875 seconds )