Libnet.ro
UNICEF

05:00

Bateria iPhone-ului tine mai putin, dupa ultima actualizare

Playtech Playtech,
Bateria iPhone-ului tine mai putin, dupa ultima actualizare

Din ce in ce mai multi posesori de iDevice-uri se plang de bateria la iPhone, iar problema pare sa aiba legatura cu cea mai recenta versiune de iOS. Majoritatea smartphone-urilor actuale au o problema semnificativa de autonomie. Indiferent daca va luati un Samsung, iPhone, Huawei sau orice altceva, daca vorbiti foarte mult la telefon si []. continuă pe Playtech

Dupa iOS 10.1.1, bateria la iPhone tine mai putin la multi utilizatori

Din ce in ce mai multi posesori de iDevice-uri se plang de bateria la iPhone, iar problema pare sa aiba legatura cu cea mai recenta versiune de iOS. Majoritatea smartphone-urilor actuale au o problema semnificativa de autonomie. Indiferent daca va luati un Samsung, iPhone, Huawei sau orice altceva, daca vorbiti foarte mult la telefon si [].

Daum castiga 60.000 de euro net pe luna la nationala, desi se multumea cu mai putin de jumatate din suma. Tot staff-ul selectionatei costa FRF peste 2.000.000 de euro pe an

Christoph Daum primeste 60. 000 de euro net pe luna pentru a antrena selectionata Romaniei, asta desi acesta s-ar fi multumit cu mai putin de jumatate din suma, informeaza ProSport, care citeaza surse din.

Primele 11.000 de abonamente la Untold 2017 s-au vandut in mai putin de 3 minute

Organizatorii Festivalului UNTOLD au anuntat, vineri, ca au vandut peste 11. 000 de abonamente in mai putin de trei minute, desi numarul stabilit initial era de 5. 000 de abonamente la un pret promotional, pentru editia din 2017 de la Cluj-Napoca, potrivit Mediafax.

Locul in care este pastrata povestea mai putin cunoscuta a geniilor Romaniei: cinci kilometri de documente

Exista un loc in Romania in care se afla informatii inedite despre marile genii ale tarii. Sunt documente putin cunoscute, ce acopera sute de ani de istorie.

Cum sa muncesti mai putin in recrutare

Mon cher Georges, sa faci un anunt bun de recrutare nu e chiar pentru oricine, e mult mai greu decat pare. Acum 25 de ani, chiar cand am inceput eu meseria asta in recrutare, am vazut un anunt tare ciudat, care mi-a ramas in minte de atunci, litera cu litera, atat de mult m-a intrigat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )