Libnet.ro
UNICEF

05:46

Un batran de 91 de ani din Italia a persecutat ani la randul o ingrijitoare romanca. Barbatul a ajuns la inchisoare si are sa ii plateasca femeii daune de zeci de mii de euro

Antena3 Antena3,
Un batran de 91 de ani din Italia a persecutat ani la randul o ingrijitoare romanca. Barbatul a ajuns la inchisoare si are sa ii plateasca femeii daune de zeci de mii de euro

Un italian in varsta de 91 de ani pe nume Giovanni Libia a primit un an de inchisoare dupa ce a persecutat o ingrijitoare romanca. in perioada 2011-2014, femeia a lucrat pentru el, la resedinta acestuai din Ca. continuă pe Antena3

Un batran de 91 de ani din Italia a persecutat ani la randul o ingrijitoare romanca. Barbatul a ajuns la inchisoare si

Un italian in varsta de 91 de ani pe nume Giovanni Libia a primit un an de inchisoare dupa ce a persecutat o ingrijitoare romanca. in perioada 2011-2014, femeia a lucrat pentru el, la resedinta acestuai din Ca.

Romania, promovata turistic de o jurnalista din Italia: Nu este mai prejos decat renumitele Ibiza si Mykonos

Carlotta Clerici este o jurnalista din Italia care a venit in Romania pentru a-si petrece ziua de nastere. Tanara a impartasit experienta cu cititorii Corriere della Sera. Preturi super-mici,.

Un tanar de 27 de ani din Arad a iesit din casa si nu s-a mai intors. Politistii cer ajutorul populatiei

Un tanar de 27 de ani, din Arad, este de negasit de doua zile, dupa ce a iesit din casa si nu s-a mai intors. Florin Goman are 1,65 metri inaltime, 55 de kilograme, par negru, tuns scurt si.

Imagini apocaliptice! Mai multi morti, in urma inundatiilor din Italia- VIDEO

Intemperiile care afecteaza Italia de duminica au provocat luni moartea a trei persoane si au obligat inchiderea a numeroase scoli, in timp ce apele au atins o cota istorica la Venetia, relateaza AFP. Doua.

Alerta. Avertisment de la MAE pentru romanii din Italia! Ce fenomene meteo extreme ameninta aceasta tara

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau doresc sa calatoreasca in Italia ca intreg teritoriul acestei tari va fi afectat de fenomene meteorologice intense,.

Roman gasit mort dupa inundatiile din Italia

Un barbat de origine romana a fost gasit decedat in orasul Vicenza, unul dintre cele mai afectate de ploile torentiale din ultimele zile, informeaza Vicenza Today. Autoritatile italiene au refuzat sa dea.

Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit doi ani, din 2026

Ion Lungu, AFEER: Oprirea reactorului 1 de la Cernavoda va provoca probleme doar daca nu se va face nimic pentru inlocuirea cantitatii de energie produsa de acesta Reactorul 1 de la Cernavoda va fi oprit timp de doi ani, incepand din 2026, pentru lucrari de tehnologizare, acestea urmand sa prelungeasca durata sa de functionare cu 30 de ani, dupa cum a declarat, ieri, Romeo Urjan, seful Directiei Tehnice si de Retehnologizare din cadrul Nuclearelectrica, citat de Agerpres.

O fata de 12 ani din Galati i-a trimis unui tanar imagini erotice pe internet. Nu se astepta la ce a urmat

Un tanar de 18 ani, cercetat pentru pornografie infantila si santaj, a fost plasat in arest la domiciliu de magistratii Tribunalului Galati, se arata intr-un comunicat de presa transmis marti de DIICOT -.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )