Libnet.ro
UNICEF

10:45

Un batran din Arges a fost gasit mort intr-un canal de scurgere. Omul plecase de acasa in urma cu o saptamana si nimeni nu mai stia nimic de el

Adevărul Adevărul,
Un batran din Arges a fost gasit mort intr-un canal de scurgere. Omul plecase de acasa in urma cu o saptamana si nimeni nu mai stia nimic de el

Un pensionar din Curtea de Arges, plecat de acasa saptamana trecuta, a fost gasit mort miercuri dimineata in canalul de scurgere din oras. continuă pe Adevărul

L-au gasit MORT! E stirea NEAGRA a serii (FOTO)

Barbatul cautat in raul Olt dupa ce ar fi sarit din TIR-ul care s-a lovit de un cap de pod, pe DN 1, in judetul Sibiu, a fost gasit mort, miercuri dupa-amiaza, de o echipa de scafandri.

L-au gasit MORT, in camera de hotel: Criminalistii, ULUITI de privelistea de la fata locului! Incredibil despre CINE este vorba

Tragedie la Timisoara. Un cetatean german de 55 de ani a fost gasit mort intr-un hotel din localitate, chiar de seful sau, care urma sa il concedieze. Cei doi au avut, luni seara, o discutie mai aprinsa, iar.

Caz halucinant la Valcea: Un bebelus, gasit mort de politisti in apartamentul mamei sale. Trupul neinsufletit al micutului era ascuns intr-o galeata, sub mai multe haine (VIDEO)

Caz halucinat la Valcea! Un bebelus a fost gasit mort de politisti in apartamentul mamei sale. Politistii au descoperit cazul dupa ce au primit o sesizare de la un medic. Doctorul anuntase ca la spital a.

Un politist de penitenciare a fost gasit impuscat

Un politist de penitenciare a fost gasit mort, in urma unei rani produse prin impuscare, in noaptea .

Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad. Traia momente cumplite

Politistul de la Penitenciarul din Arad a fost gasit impuscat in zona capului, in dimineata de duminica. Barbatul a folosit o arma din dotare pentru a-si pune capat zilelor, iar trupul sau neinsufletit a fost descoperit de catre colegii din incinta penitenciarului. Ce a facut inainte de sinucidere politistul gasit mort in Penitenciarul din Arad .

Un batran din Galati a fost spulberat de tren. A traversat calea ferata fara sa se asigure

Un barbat de 76 de ani din Galati si-a gasit sfarsitul sub rotile trenului dupa ce a incercat sa traverseze calea ferata printr-un loc nepermis si fara sa se asigure. Mecanicul trenului Interregio.

Ursul care a ranit un barbat si doi copii, la Victoria, nu a fost gasit deocamdata

Ursul care a ranit un barbat si doi copii, in orasul Victoria, judetul Brasov, nu a fost gasit pana .

Un cetatean german s-a sinucis intr-un hotel din Timisoara, dupa o cearta cu seful sau

Un cetatean german de 55 de ani a fost gasit mort intr-un hotel din Timisoara, chiar de seful sau, c.

Teorie-soc in cazul politistului de la Penitenciarul Arad care a fost gasit impuscat

Parchetul de pe langa Tribunalul Arad a preluat cazul politistului gasit impuscat in Penitenciarul Arad, procurorii mergand pe varianta sinuciderii cu arma din dotare. A fost deschis un dosar pentru.

Un tanar din Prahova a gasit un card in casa pe care o cumparase. Cati bani a cheltuit in doar cateva ore

Un tanar din Prahova a crezut ca a dat lovitura, dupa ce a gasit un card plin cu bani. intamplare a a facut ca acesta sa achizitioneze o locuinta care avea la purtator si un cadou baban. Ce a facut baiatul cu banii si cat a putut sa cheltuie in doar cateva ore? Un tanar .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )