Libnet.ro
UNICEF

18:45

O batrana din Baia Mare a fost jefuita de mai multi tineri care sustineau ca sunt angajati ai Primariei

Antena3 Antena3,
O batrana din Baia Mare a fost jefuita de mai multi tineri care sustineau ca sunt angajati ai Primariei

Politia municipiului Baia Mare a demarat cercetarile pentru a identifica doi tineri care au sustras peste 4. 000 de lei din locuinta unei batrane, a declarat miercuri, pentru Agerpres, purtatorul de cuvant al. continuă pe Antena3

Ancheta privind strangerea de fonduri la o scoala din Baia Mare. Parintii, obligati sa devina sponsori

Inspectoratul Scola Judetean ISJ) Maramures a desfasurat o ancheta la Scoala Lucian Blaga din Baia Mare, dupa ce mai multi parinti au sesizat faptul ca li s-ar fi impus sa contribuie cu sume de bani. Lor li s-a cerut sa cumpere invitatii in valoare de 200 de lei, pentru un bal caritabil organizat de Asociatia de parinti, cu scopul de a strange fonduri pentru achitarea sistemului de supraveghere video din scoala, respectiv 50. 000 de lei.

Numarul tinerilor romani care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual. Cei mai multi nu se mai intorc in tara

Tot mai multi tineri din Romania, elevi de gimnaziu sau de liceu, aleg sa isi continue studiile in institutiile de invatamant din Europa, SUA sau Canada. Mai exact, numarul celor care pleaca la studii in strainatate creste cu 20% anual, potrivit.

In februarie 1929, in Capitala erau -24.9 grade Celsius, minima lunara din anul 1901 incoace. Cea mai scazuta temperatura din februarie (in ultimii 118 ani ) a fost in 1937 la Iasi (-36.3 grade). Vezi temperaturile minime din 1901 incoace

Temperatura minima inregistrata in Bucuresti in intervalul 1901-2016 a fost de -24. 9 grade Celsius, aceasta valoare minima fiind masurata in iarna lui 1929. In noaptea de duminica spre luni au fost -15 grade urmand ca in noptile care urmeaza temperaturile in Capitala putand cobori spre -20 de grade, situatie in care recordul din 1929 ramane in picioare. In tara, cea mai scazuta temperatura din februarie a fost in 1937 la Iasi, unde mercurul din termometre a coborat pana la -36. 3 grade Celsius. La Cluj, in 1929 se inregistrau - 32. 5 grade, la fel ca la Bacau, in iarna lui 1954.

Tara din Uniunea Europeana care produce prea multi bani. Are record de angajati

Germania, prima economie europeana, a incheiat anul 2017 cu cel mai mare excedent bugetar inregistrat de la reunificarea tarii in 1990, gratie unui somaj care a atins un minim istoric si a dobanzilor reduse, in.

Mai multi italieni au fost batuti dupa ce au oprit masina pentru a sari in ajutorul unui roman

Trei italieni au oprit masina pentru a ajuta un roman care avea pana, insa acestia au fost batuti cu bestialitate de cei cinci oameni care se aflau in masina acestuia. Incidentul a avut loc la.

Curs de exorcizare, anuntat la Vatican: Din ce in ce mai multi oameni sunt posedati

Vaticanul a anuntat de curand ca organizeaza un curs de exorcizare, motivand ca din ce in ce mai m.

VIDEO Romania, tara din care au migrat cei mai multi oameni, dupa Siria. Raport ingrijorator al ONU

Un raport al Organizatiei Natiunilor Unite scoate la lumina un adevar care ar trebui sa le dea de gandit autoritatilor noastre.

A fost cea mai sexy stirista de la Sport. Acum e de NERECUNOSCUT! Cum a ajuns sa arate de cand NU MAI LUCREAZA la ProTV (FOTO)

A fost prima femeie care a prezentat un jurnal de stiri sportive la o televiziune comerciala din Romania, iar timp de doua decenii ne-a obisnuit cu aparitiile ei super sexy, tunsa foarte scurt. De cand nu.

Masina unui fost sef din Politie a fost incendiata in Focsani cu un cocktail Molotov

Masina unui fost sef din Politie a fost incendiata intr-o parcare din Focsani cu un cocktail Molotov. Este vorba despre un autoturism care a ars in interior in urma unei actiuni intentionate. Incidentul.

Solutia pentru deszapeziregasita de croatii din insulele care n-au mai vazut zapada - VIDEO

Ninsorile si gerul au cuprins chiar si zone ale europene, unde zapezile sunt atat de rare incat localnicii nu au utilaje de deszapezire sau de aruncat cu sare pe drumuri. in insula Bra269;, din Croatia, a nins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )