Libnet.ro
UNICEF

20:00

O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Antena3 Antena3,
O batrana din Iasi a primit o amenda de 10.000 de lei pentru ca a iesit la cumparaturi mai devreme decat permitea Ordonanta Militara! Femeia se teme ca ii va fi luata casa!

Un politist a decis sa ii aplice o amenda de 10. 000 de lei unei batrane din Iasi care si-a permis sa iasa din casa mai devreme un pic decat prevedea ordonanta militara, in perioada de stare de urgenta. continuă pe Antena3

O adolescenta din Iasi, santajata cu casete incendiare de un tanar care o cucerise. Oamenii legii au intrat pe fir

A crezut cu inocenta in povestea de iubire care se infiripa pe internet, dar adolescenta de 15 ani din Iasi avea sa cada victima chiar barbatului de care se indragostise.

Se dau 2.500 de lei pentru mii de romani: cine ia acum mai multi bani acasa si de ce

Din aprilie s-a stabilit ca statul va oferi un ajutor financiar de 2. 500 de lei pentru mai mult de 11. 000 de romani. Parlamentul a venit acum cu o veste si mai buna. Din 6 aprilie, medicii si.

Amenda de pana la 2.500 de lei pentru cei care nu poarta masca peste nas

Amenzile pentru cei care nu respecta legea si anume pentru cei care nu poarta masca in mod corect, deasupra gurii si a nasului, sunt cuprinse intre 500 si 2. 500 de lei.

Incendiu puternic la o fabrica de confectii din Iasi (VIDEO)

Un incendiu puternic a izbucnit, marti seara, in Iasi, la o fabrica de confectii. Flacarile violente au curprins alte doua locuinte din apropiere.

Se dau 710 de lei pentru acesti romani. Ce conditii trebuie respectate si cum se da suma

Pentru perioada mai dificila prin care trecem va fi acordat un ajutor financiar parintilor. Acum avem si detalii pentru primii care pot primi bani. Banii acordati acum de stat pentru parinti.

Inspectia Muncii: Amenzi de peste 9,2 milioane lei pentru firme din constructii, service-uri auto si agentii de plasare a fortei de munca in strainatate

Inspectia Muncii a aplicat amenzi de peste 9,2 milioane de lei in urma controalelor efectuate in aceasta luna in domeniile constructiilor, intretinerii si reparatiilor de autovehicule si a agentilor de plasare a fortei de munca in strainatate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )