Libnet.ro
UNICEF

23:30

O batrana din Vaslui a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta si violata de un recidivist

B1 B1,
O batrana din Vaslui a ajuns in stare grava la spital dupa ce a fost batuta si violata de un recidivist

O batrana in varsta de 76 de ani din localitatea Dumesti, judetul Vaslui, a ajuns in stare grava la spital, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce a fost batuta si violata de un tanar de 25 de ani,. continuă pe B1

Copil de doi ani, la spital cu arsuri grave dupa ce a rasturnat o oala cu apa clocotita peste el

Un copil in varsta de doi ani, din localitatea vasluiana Zorleni, a ajuns in stare grava la spital, luni seara, cu arsuri pe jumatate din suprafata corpului, dupa ce a rasturnat o oala cu apa clocotita peste el intr-un moment in care a ramas nesupravegheat de catre parinti.

Un jurnalist ucrainean a murit la spital dupa ce ar fi fost batut si impuscat la Kiev.

Jurnalistul ucrainean Viaceslav Veremii a murit in spital dupa ce a fost batut si impuscat de persoane necunoscute in centrul Kievului, au declarat colegii sai, noteaza Mediafax. Citeste si: 22 de morti, in confruntarile dintre manifestanti si fortele de ordine, la Kiev. Basescu face apel la Ianukovici sa nu ordone reprimarea protestatarilor. Ianukovici a refuzat sa opreasca asaltul asupra protestatarilor Potrivit postului de televiziune Russia Today, jurnalistul lucra la cotidianul local .

Bataia se invata la scoala. Elev de 11 ani din Vaslui, cercetat de politisti dupa ce i-ar fi rupt mana unui coleg de clasa

Un copil in varsta de 11 ani, elev in clasa a V-a la o scoala din localitatea Gherghesti, judetul Vaslui, este cercetat de politisti pentru loviri sau alte violente, dupa ce i-ar fi rupt mana unui coleg de.

Ponta: Criza din USL este minora; Maine seara, dupa sedinta PNL, sper sa avem o solutie.

Premierul Victor Ponta si-a exprimat, luni, speranta ca marti seara, dupa sedinta BPN al PNL, sa se gaseasca o solutie la actuala criza din USL, el apreciind ca aceasta criza este una minora, relateaza Mediafax. Sper - maine seara e o sedinta la PNL - si sper sa avem o solutie. Criza e una minora, nu s-a intamplat nimic irevocabil, a spus Ponta, intr-o emisiune la Antena 3. Ponta a precizat ca in discutiile cu liderul PNL Crin Antonescu a expus varianta in care renunta la cea de-a patra .

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2225 seconds )